Sergen gecen sezon alanya da yaptirdigi gibi yine önde pres ile baslar maca

Eger bu presten dogru bir sekilde cikacak olursak yani basit pas hatalari yapmadan ozaman kazaniriz diye dusunuyorum

Nzonzi seri gibi ayagi temiz olan oyuncularin performansi önemli defanstan cikislarda
Doğru fakat Alanya göre daha kötü bir kadro var elinde sergenin hatta kendiside şikayet etmişti
Alanya gibi çok ısıran bir takım olamadılar kanatları en tehlikeli.bolge.bence

Neeee deplasman mıııı

oldu-o-zaman-biz-kalkalim_1643796.gif

Bu maçtan ziyade ben bu sene takım tamamen oturduktan sonra deplasmanlarda geçen senelere nazaran açık ara daha başarılı olacağımızı öngörüyorum.
İç sahadaki coşkulu oyunu unutacagiz malesef ama kesin olarak deplasmanlarda daha başarılı olacağız.

Sebebine gelince,
1-Hücum hattı feci tabelaci oldu. Yani her maçta, hem Feghouli'nin, hem Falcao'nun, hem de Babel'in skor yapma şansı acayip yüksek. Dolayısıyla zor deplasmanlarda yakaladığını attığın zaman maçın hikayesi bir anda degisiveriyor. Örneğin Denizli maçında Falcao olsaydı, büyük ihtimalle Diagne'nin kaçırdığı o pozisyonu atıp, penaltıyı da atıp daha ilk yarıda 2-0'i yakalatacakti. Geçen yıl koskoca ilk yarıyı Eren ile oynadık ve 2. yarı Diagne geldi malum.

2-Ndiaye ve Onyekuru'dan sonra takım temposu düştü, sürat azaldı ama topu rakip sahada tutacak fizik kalitede ve ayağı düzgün, pas yapan bir takıma dönüşüyoruz çok net sekilde. Geçen sene ve ondan önceki sene net bir kontra atak takimiydik. Deplasmanda öne geçince dahi oyunu tutamiyorduk.

Carsamba sampiyonlar Ligi macimiz var ama bütün gün malatya maci konusuluyor hayret dogrusu.

Andone ya cl macında oynayacak ya bu maçta yoksa 2 maçı üst üste falcao kaldıramaz.Bence hocanın andoneyi bizden yapması lazım her ne kadar kiralık olsada eğer aidiyet kazanırsa cok iş yapar maçlarda ama asıl sorun takımın kendisinde. Clde yenilirsek malatyayı yeneriz Clde yenersek bu macı yeniliriz bence böyle olacak. Cl maçı berabere biterse bu maçta berabere biter.

Brügge maci uefa‘ye kalmak icin cok daha önemli. Malatya nin telafisi vardir ama brüggeye kaybedersek 4. oluruz büyük ihtimal. Kazanmak bide 3 milyon euro gelir elde etmek demek.

5 p bıraktık 4 haftada 1 tane daha puan kaybı lüksümüz yok malesef.

Bruj maçında çok yorulmasak bari, bu maç sezonun belirleyici maçı olabilir çünkü

şl önesi beyefendiler oynamaz akıllar şlde oynamazlar akıllar ligde

bunalr ne zaman yorulacak

zaten avrupanın en az koşan takımız bırak da yorulsunlar beter olsunlar

koşu/fiyat endeksi olsa en sonda biz yer alırız

o kadar yatrırım yaptık yedek santrafor bile deli gibi para alıyor çıkıp geberene kadar koşacaklar mecbur

Malatya'da Töre ve Fofana oynamayacak büyük ihtimal bizim maçta tek kanatları var Bifouma. Guilherme'yi kanat oynattı hoca bugün maçta. 3 - 4 maçını izledim Malatya'nın geride çok iyi kapanıyor ama stoperleri ağır. Bizde de arkaya kaçacak oyuncu yok maalesef Andone'yi oynatsa iyi olur sanki bu maç hoca.

Malatya cok atletik, guclu ve mucadeleci bir takim. Bu tip takimlar hep sorun yasatmistir bize, suan oynadigimiz gibi oynarsak. 3 yada 4-0 yeniliriz.

Suan gundem hep tff mhk ve cezalar oldugu icin kendi coplugumuzu gormuyoruz.

3 ay olacak ve takim daha takim olmamis, girdigimiz Gol pozisyonu ya bir yada iki her mac. Savunmamiz berbat durumda. Her 10 toptan 9u geri pas ile sonuclaniyor. Birde hucuma cok yavas cikiyoruz, yetmemis gibi rakip takimlar iki pas ile ceza sahamizda giriyor. Ve en cok beni endiselendiren ortalama bir macta Duran dop disinda 1 defa rakip ceza sahasinda giriyoruz. Gercekten o bolgeyede gelemiyoruz!

Fatih terim biraz kendine baksin, umarim yine 5,6 transfer istiyorum bahanesi olmaz. Ne oynattigi belli degil, zaten asla bir takimda kuracak bir havasi yok. Mariano ve nagatomo haftalardir alarm veriyor, ikiside bitik ama sen kafayi linnes taktin!

Kim olsa suan 7puan alirdik, terimin olmasi olmamasi birsey degistirmez bu macta.

Taraftar takima guveni yok, haksizmiyim?
Su ezbere konusanlarida anlamiyorum her mac 1 bilemedin 2 pozisyona bile giremiyormusuz .Kotu dedigimiz kasimpasa macinda bile net gol disinda 3 pozisyonumuz var gol ile 4 .Kendi sahamizda oynadigimiz Konya spor macinnda 4 veya 5 net pozisyonumuz var.Beklerimizi ve Defans attimizi begenmemize ragmen ic sahada pozisyonda vermiyoruz .Gumbur Gumbur muyuz hayir .Tempolumuyuz hayir .Zaman zaman parlayip sonuyoruz .Yeter mi yetmez ama senin dedigin kadar da degil .

Geri
Üst Alt