20 bin takipçili instagram hesabına onyekurunun golünü çekip atmış bir tane türk sayfası onyekuru yorum atmış ona adamın aklı hala bizde:(
Bu gidişle kümeye düşecekler

Kiralık + 10 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile almayı deneyelim seneye.

Ffp de satığın kadar al cezamız bitiyor o vakit.

Yaşı da uygun sonuçta. Kimyası daha tutmuş. 10-12 hiç düşünmeden vermek gerekir buna.

Sergen kargaların başına geçmek için gün sayıyordur artık.

Bu takım gerçekten klasik Fatih Terim taktiklerinden farklı oldu bir pas oyunu oturtmaya çalışıyoruz topa hakim olmak istiyoruz ama bunu yaparken top bizim ayağımızda olmadığı zaman ne yaptığımız da çok önemli rakip topu aldığı anda öyle bir pres yapmamız gerekiyor ki saniyeler içinde topu yeniden kazanıp yeniden topun hakimi olmamız gerekiyor

*Feghouli'nin biraz dinlenmeye ihtiyacı var
*Mariano ve Nagatomo olmadan izlemek isterim takımı bir kere de Şener ve Ömer ikilisi ne kadar kötü olabilir ki ?
*Şampiyonlar liginde zorlu bir deplasman dönüşü iyi/kötü rotasyonla devam etmekten yanayım
*Belki Andone de şans bulabilir ilk 11 düzeyinde

55537.jpg
Omer sol bekte les.bi anlamsdiniz gitti be

Omer sol bekte les.bi anlamsdiniz gitti be
Yahu biz de biliyoruz Ömer'in Şener'in müthiş olmadığını ama Nagatomo ve Mariano o kadar kötü ki denize düşen yılana sarılır işte ne yapalım kadromuzda Marcelo var da ben mi yazmıyorum sanki

İstediği kadar hata yapsın Nagatomo'dan kötü olamaz imkansız

Malatya önde baskıyla başlar. Alanları kapatır. Sık sık faul yapar vs.
Kilidi açıp oyunun kontrolünü alırsak kazanırız. Şampiyonlar Ligi sonrası oyuncuların lige odaklanması çok önemli. Avrupa maçı sonrası bu tip lig maçları devam edecek çünkü. Hızlı yenilenmek ve maçı koparmak gerek.

Yahu biz de biliyoruz Ömer'in Şener'in müthiş olmadığını ama Nagatomo ve Mariano o kadar kötü ki denize düşen yılana sarılır işte ne yapalım kadromuzda Marcelo var da ben mi yazmıyorum sanki

Olur malesef Ömer oynuyacaksa ortada olmalı

Hicte oyle degil Naganin on kotusu bile Omerden iyidir gecen sene ne zmaan girse yenioiyor yada puan kaybediyorduk cok cabuk unutuyorsunuz benim icin Naga varsin cikmasin ileri defans yapsin daha iyi Omer temposu ike ortasahsda iyi isler yspti diye Sol bekte rezilligi unutuluyor

Maçın kışın ortasında olmaması avantaj bizim için.

Olur malesef Ömer oynuyacaksa ortada olmalı
Naga ofansta yok ama defansta kolay kolay acik vermiyor. Her ne kadar ilk geldigi zamanki performansi kadar iyi olmasa da, Mariano ile kiyas kabul etmez. Biz Linnes'e coook buyuk haksizlik ettik ama. Su bitik Mariano yerine 10 defa tercih edilir kendisi. Sabri'den kotu bek performansi izlemeyiz dedim ama yemin ederim boyle giderse Sabri'yi arayacagiz.

İlerde Andone ile çift forvet oynarsak kolay gol atarız. Hücum hatları komple gitmiş. Bu fırsat değerlendirilmeli. Bu maçı mutlaka almalıyız. Brugge'den 1puana eyvallah ama kıçı kırık Malatya'dan 1 puan kabul edilemez.

Oynadığı bütün maçlarda sarı kart gören marcao yine görürse fb maçında cezalı duruma düşecek

Babel'in sürekli çalım ve şut düşünmesi Falcao'nun boş boş ceza alanında beklemesi demek...

Emre Mor'un biran önce kafasını futbola vermesi gerekli.. o zaman çok farklı bi takım olacaz

Geri
Üst Alt