yeter artik bu sekilde cikalim ya en azindan deneyelim.

muslera
sener luyindama marcao nagatomo
emre nzonzi lemina/ömer babel
andone falcao

mis gibi 4-4-2

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

LEMINA - NZONZI - SERI - FEGHOULI

BABEL - FALCAO

Her maç sarı kart görmek nedir yav.

Feghouli yada babelden birinin kesin yedek kalması lazım.Andone oynasın.Şener oynasın.

Kazanmamız durumunda 2.'liğe yükselme ihtimalimizin yüksek olduğu maç. 1-0 olsun bizim olsun. Brugge deplasmanında oynadığımız oyun stratejisi ile oynamalıyız. Öncelik gol yememek olmalı. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirmeliyiz. Nasıl olsa 1 gol atarız. Andone ile 4-4-2 oynamanın zamanı geldi artık. Orta sahada Nzonzi'nin yeri garanti. Ömer, Seri, Lemina'dan hangisi iyiyse o oynar.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Feghouli Nzonzi Ömer Babel
Andone Falcao

Brugge maçında iyi yönlerimiz:
1. Derli toplu oyun. Sahada şebelek gibi dolaşmadık.
2. Topa sahip olma
3. İlk toplara iyi bastık. Atılan uzun toplara iyi reaksiyon verdik.

Kötü yönlerimiz:
1. Her duran top tehlike oldu, o kadar uzun adama rağmen hava hakimiyetimiz tek kelimeyle rezaletti.
2. 3. Bölgede çoğalamadık, Falcaoyu besleyemedik.

Bu maçta biraz üstüne koyarsak oyunumuzun, rahat alırız. Deplasman olduğu için pek değişiklik olacağını zannetmiyorum:

Muslera

Şener Luyi Marcao Naga

Nzonzi

Feg Seri Lemina Babel

Falcao

Gibi bir 11le çıkarız bence, belki Emre Feghouli yerine.

3 puan çok önemli, Allah yardımcımız olsun.

Sergen hoca erol bulut veya aykut kocaman gibi uyuz futbol oynatmaz.Açık oynarlar ama bu takım nasıl kontradan gol atacak bilmiyorum.Bilen de bana söylesin.O yuzden emre ve andone oynamalı.

einsteinshow.webp

Babel'in sürekli çalım ve şut düşünmesi Falcao'nun boş boş ceza alanında beklemesi demek...

Emre Mor'un biran önce kafasını futbola vermesi gerekli.. o zaman çok farklı bi takım olacaz
Emre bence toparladı oynadığı her maçta fark yarattı bunu gördük ama.hoca oynatmıyor ısrarla yedekte tutuyor
Emre bu sezon mecbur her maç 11 çıkmalı yoksa yine zorlanırız ki iyide oynuyor çocuk

Falcao
E.Mor Babel Feghouli
Lemina Nzonzi
Yuto Marcao Luyi Şener
Muslera

En azından bir kanadımız hızlı olmalı. Babel'i de Falcao'nun arkasında serbest şekilde oynatırsak daha çok verim alırız diye düşünüyorum. Zaten maça kanat olarak da başlasa sürekli içeri giriyor, savunmaya yardımcı olmuyor.

Mariano'nun yerine de artık Şener'i deneme vaktimiz geldi bence. Artık eski hücum gücü de kalmadı. Şener belki oyuna hız ve dinamizm katabilir.

Geri
Üst Alt