Orta sahada Nzonzi, Lemina, Seri 3'lüsünden vazgeçilmemeli. Bu, 3 oyuncunun birlikte oynama alışkanlığı kazanmaları bakımından önemli. Brugge deplasmanındaki sistemimiz ve oyun anlayışımız bu deplasmanda da, Malatya karşısında da aynen uygulanmalı.

Brugge maçındaki ilk 11'den tek değişiklik Mariano yerine Şener ile yapılır. Bir ihtimal de Andone ve Emre Mor ilk 11 başlar, Feghouli ve Babel yedek kulübesinde oturur. Ömer Bayram muhtemelen sonradan oyuna girer. Eğer gol lazımsa ki inşallah lazım olmaz, son 10 dakika Adem Büyük bile düşünülebilir.

Yenilmeyiz ama kazanmak için yeterlimiyiz bilemiyorum. Hücumda hareketlilik şart. Babel ve Feghouli ikisi aynı anda sahada olmamalı. Bana göre şuanki formuyla Feghouli yedek olmalı. Andone veya Emre Moru koyarak yavaş yavaş takıma ısıtmalıyız

Emre Mor ve Şener'i ilk 11 bekliyorum.

Yanlız objektif bakarsak maçın ağır favorisi malatya hem deplasman sorunu hem hazır olmayan takım hem rakibin formda oluşu çok zor kazanmamız neyseki fener ve Bjk 2 haftadır puan kaybetti de burada 1 puan alıp derbiyi kazanmak önde tutacak bizi iki takımdan da..

____________Muslera
Şener Luyindama Marcao Ömer
_______Nzonzi ___ Lemina
Emre _____Feghouli_____ Andone
_____________Falcao

Al sana hızlı ve dinamik bir ekip.

Keşke denense bu kadro. Duruma göre 3-5-2'ye bile dönebilecek bir kadro.

Malatya ortalama bir takım ve 3 tane hızlı kanadı olmayacak bizimde tek eksiğimiz Belhanda gibi görünüyor, Herkes Brugge maçında fark yeriz vs gibi yorum yaparken berabere bitecek dedim bu maçtada kesinlikle galibiyet bekliyorum. Bu kadro yapımız eskisi gibi deplasmanlarda dökülmeyecek.

Pozisyon bulmakta zorlandığımız kısır geçen maçı 1-2 kazanırız gibi..

Malatya ortalama bir takım ve 3 tane hızlı kanadı olmayacak bizimde tek eksiğimiz Belhanda gibi görünüyor, Herkes Brugge maçında fark yeriz vs gibi yorum yaparken berabere bitecek dedim bu maçtada kesinlikle galibiyet bekliyorum. Bu kadro yapımız eskisi gibi deplasmanlarda dökülmeyecek.

doğru yorum.Bu takım belki farka gidemez ama kolay kolay da yenilmez.

Sergen Yalçın'ın hangi takımıyla yaptığımız maç kolay geçti de bu geçecek? Hiç sanmıyorum bu maçın kolay olacağını.

Hakemden 1 kırmızı 5 sarı kart 1de aleyhimize penaltı bekliyorum. Yoksa diğer maçlara çıkarmazlar. El frenlerimizi indirirsek rahat alırızda. Falcao var ve işimiz top gevelemek

Şener teknik olmasa da çok enerjik sürekli ileriyi zorlayan bir oyuncu, şuan takımızda ileriye driblig atan oyuncu sorunu var Ömer biraz yapınca orta sahada bile işler hale geliyoruz, Emre Mor ve Şener kesinlikle ilk 11 denenmeli bence

Sergen Yalçın'ın hangi takımıyla yaptığımız maç kolay geçti de bu geçecek? Hiç sanmıyorum bu maçın kolay olacağını.
Tore, Bifouma, Fofana sakat. Hepsi de hizli oyuncular ki bize en cok sorun yasatan oyuncu tipi. Bence beklendigi kadar zor bir mac olmayacak. + Sakip da sakat. Adamlarin yarisi yok.

7dH7LH.png

GS Store Login çalışmam nasıl beyler

Geri
Üst Alt