Arenada bile bu kadar net gol pozisyonları bulamadığımız bir Maçta puan kaybı yaşamamız üzücü gerçekten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beraberliğe fittim ama şu şekilde gelmesi çok üzücü oldu. üstelik rakip hiç tehdit edemedi maç boyunca.

yine saçma sapan fauller yaparak duran toplar verdik ve sonunda yedik.

çok kötü şekilde kaybedilen bir 2 puan oldu.

Fatih terimin oynattigi oyunun icine edim, bi mok bildigi yok.

Bukadar KORKAK bir Galatasaray gormedim omrumde

Bukadar para bu KORKAK futbol icinmi

O paslaslar hasan sasin tovbe

Bu kayıp teknik direktöre yazar kusura bakmayın 1-0 lık skora güvenirsen böyle yersin 89 da hadi geçmiş olsun.

70de girseydi emre veya falcao maç çoktan kopmuş olurdu. Terim artık defol git ya kaç oldu bu yeter be. Levent diye zırlamayın sizde levent terimin emri olmadan nefes alamaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Keşke Malatya alsaydı maçı.

Öyle oyuna Monacom

Antu da ki malları da geçti bazıları, kenarda ki Hocaya sallıyorlar, Terim e bişey diyemiyorlar. Levent Hoca Terimden emir almadan herhangi bir oyuncuyu çıkarıp herhangi bir oyuncuyu sokabilir mı? Terim den ne komutları geliyorsa onu yapıyor, siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz?

Bukadar beyinsiz bi takım olamaz maçı kaybetmek için elinden geleni yaptılar.takım beyinsiz kaynıyor

Jimmy niye girdi lan oyuna adam topa dokundumu. Bitik adem dururken tek koşan hızlı kontra oyuncusunu çıkarmak nasıl bir zekadır Allahım sen sabır ver. Şu an sinirden yiyorum kendimi. O kenardaki leventmidir nedir bırakın lan malatyada bu adamı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocam artik yönetici ol

Senin hocalık devrin kapandı

Çünkü kendini yenileyemedin

Geri
Üst Alt