Ne Adem fetişi varmış ya. Maç boyunca bir tane olumlu hareketi yok.

Bu takıma taç bile kullandiramiyan teknik heyetin Allah belasını versin! Açın bakın saniye 30 taç kazandık biz taç kullanmamızı görene kadar rejide top rakipteydi. En az 3 kere daha oldu 4.nde golde el değiştiren tacta keşke değişmeseydi alma şansımız olurdu dedim yine kullandığımız tac ortada Allah belanızı versin net

Bu maç Fatih hocaya yazar ! Taktik yok sistem yok ! Maç Emre mor diye bağırıyor sen git durması al olmaz bu iş böyle gitmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu haftaya kadar demiyordum ama Terim'in artık hesap vermesi gerekiyor. 5 haftada 2 maç kazandık.

Bu takımın teknik kadro sorunu var NET

Daha önce söylediğim lafın arkasındayım

Fatih Terim kulüpte kalmalı ama td olarak değil

Diğerleri ile de derhal yollar ayrılmalı

Gol geliyorum dedi 30 dk seyrettiler.
Sadece zaman geçirmek için oyuncu değiştirdiler.
Hiç mi mecalimiz yok ikinciyi atacak. Ne oldu Galatasaray veteran takımı mı oldu?
Sustum sustum sezon başı dedim. 5. haftadayız değişen bir şey yok.

Gscimbom mobil

Abi o kadar positionun var at bitanesini RAHATLA ya cok mu zor? Saka gibi gercekten.

Oyuncu değiştirince para kesiyorlar herhalde. Allahın belaları

Açık konuşmak gerekirse son yıllarda gördüğüm en kötü Galatarasay'ı izliyorum bu sene. Skordan bağımsız konuşuyorum. Hiç birşeyi tam yapamayan bir takımız malesef.

Ulan istersen 1 milyar euroluk takım kur bu teknik heyetle bi bok yapamazsın. Bu kadar aptallık görmedim ben hayatımda.
adem ve babel bitmis malatya kanatlari defansa gelmiyor bu sivrizekalar emre moru koyup da andoneyle estirin demiyor. andone 2 kisiyi hep alt etti üstelik biri bile destek vermedi adama

ya bu ne harbiden hoca napıyor. çok mu zor emreyi almak b.k var top çeviriyoruz anca. onun dışında oyuncuların gevşekliği ayrı sürekli geriye dön boş kaleye aptalca hareketler yap geçen maç babel bu maç lemina

Geri
Üst Alt