Leminayi sokuyorsun adami yuruyecek hali yok sahada herifler dokuluyor resmen. Seri dedigin adam zaten kosmuyor bu nedir abi ya

omer bayram'dan sol bek olmayacagini ogrenemedinmi hoca

Nagatomaya sallayanlar ofansi eksik olabilir ama adam tas gibi sol bek felc oldu 45 dakikada.sol kanat tebrikler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu maçta hala hakem diyen gitsin voleybol izlesin ya yeter sahadaki oynanan rezil futbolu ve rezil teknik heyeti konuşun artık. Malatyanın en iyi 3 topçusu yok hala hakem hakem sıktı bu goygoy. Andoneyi çıkarıp Ademi 90 dakika oynatmak nedir? Leminanın ne işi var şu halde? Ömer orta sahada iyiyken beke neden çekildi? Babel ikinci yarı nasıl bu kadar sahada kalabilir? Herkesin ağzında bir hakem goygoyculuğu. Eleştirilmesi gerekenler belli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini futbol dehası olarak adlandıran Sinyor Terim,doğru oyuncu değiştirmeyi bile beceremiyor

Ulan nerden babelin iki şıtu defansa çarpıp gol oldu. Başımıza bela oldu tüm oyunu mahvediyo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncuların ayağında pranga var 6 tane atcağımız takıma bi tane şansa atıp üstüne yatmaya çalışıyoruz. Konya maçı gibi adım gibi emindim gol yiyeceğimizden.. o kadar çok sıkıntı var ki defansta, mümkün değil gol yememek.
Şu defans halı sahaya çağrılmaz ayıp ya

İlk yarı ne güzel oynuyorduk ne diye takımı bozuyorsunuz ne tür bir gerizekalısınız arkadaş siz şu kötü şenolun eline su dökemezsiniz.

Ya abi adam tümseğe yattı faulu onlar kullandı bu var ne işe yarıyor böyle düzenin ya dün aut pozisyonunda korner verdiler bugün bu

Yeter lan yeter aynı haltı geçen hafta Kasımpaşadada yiyeceklerdi. Lan bok mu var niye geriye yaslanıyorsunuz bu sene Konyada son dakikalarda yedik Kayseride yedik Malatyada yedik allah belanızı versin

dallamaya bak sen hocasin öyle mi? senin hocaligina sokayim ben...izleyip dur anca film izler gibi...cikan onbire laf etmiyorum ben o kadar pozisyon buluyosan ATACAKSIN atamazsan gelir atarlar bu belliydi...
hep son dakika yeter amk yaa

Geri
Üst Alt