Madem lemina hazır değil neden giriyor oyuna.. ?

Deplasmanda 1-0 öndesin emre mor neden 90 dk kulübede ?

Ömerin sol bekte sçtğını anlamak için daha kaç maç takımı yakması gerekiyor?

Adem 2 net gol pozisyonunu yedi verdiği kötü paslar la neden 90 dk tahammül edildi?

Marcao bu kadar kötüyken bu maça niye donkla çıkılması?

Babelin çıkması için ölmesi mi gerekiyor sahada?

Abiciğim say say bitmez hataları teknik ekibe yazar bu maç kimseye değil..

Hala Levent Sahin diyorlar,beyler bu takimda Fatih Terimden habersiz wc ye gidilemez,yanlis yere tepkiniz.Bugune kadar en çok savunan ben malesef bu kotu oyunu savunamayacağım

Rakip üzerine geliyor kaç defa kontrada yakaladın, Andone topu götürmeye çalıştı. Emre Mor'u oyuna alacağına 85. Dakikada Jimmy'i oyuna alıyorsun.

Ya abi adam tümseğe yattı faulu onlar kullandı bu var ne işe yarıyor amk böyle düzenin ya dün aut pozisyonunda korner verdiler bugün bu
Şükür bunu gören var adam leminaya bakıp yattı geçe sene liyundamanı pozisyonunda da aynısını yaptı sinsi şerefsizin teki bu herif

Fatih hocayı severim ederim de ben yokken böyle bu takim demeye mi getiriyor anlamıyorum yemin ederim kanser olacaz bu sene sanırım. İnanmıyorum bu değişiklikleri levent şahinin yaptığına. Bu iki oldu salakligimiz yüzünden abuk subuk puanlar kaybediyoruz.

Bu ülke futbolundan hiçbir halt olmaz.

Türkiyenin en büyük ve en potansiyelli takımı rezelet yönetiliyor.

biz savunma yapmayiz biz savunma yaptiririz diye bir cümle duymak istemiyorum kulüpte ki herhangi bir çalışandan. Umarım böyle birşey demezler sonra ki süreçte
Gözlerim kanadı kaç haftadır yazıktır ya

Şu maçta emre morun oyuna girmemesini bana hiçbir insan kulu açıklayamaz. Yemin ediyorum futboldan anlıyolarsa ben hiçbişi bilmiyorum. 60 tan sonra adem iyice saçmalamaya başlamışken al emreyi oyuna adamlar zaten üstüne geliyor adamın süratinden çalım yeteneğinden faydalan hiçmi aklınıza gelmiyor size antronörlük belgesi verenlerin kanser ettiniz bu taraftarı

Fatih hocanın böyle prensleri vardır yeni prens ADEM BÜYÜK

Geri
Üst Alt