fener son dk ilarda klasik balik bir gol atar gibi geliyor bana. Ozan tufan atar muhtemelen.

30 saniyede taç kullanıyoruz
Kimse boş alana kaçıp pas opsiyonu olmuyor
Amatör takımlar gibi top bizdeyken pas hatası yapıyoruz

Sonra niye durağan niye kötü oynuyoruz,işte bu yüzden

Bu arada Cüneyt de oyunun durması, temponun düşmesi için elinden geleni yapıyor. Klasik beraberliğe bağlıyım bana bir şey olmasın taktiği.
Ne yalan söyleyeyim, bu daha çok da bizim işimize geliyor. Oyunun hızlanması kadro ve oyun yapıları itibariyle FB nin lehine işler, maalesef...

Taktik dehasi Terimin cikartigi rezil fiyasko kadrosuyla, beraberlik bu macta 3 puanlik gibi birsey olacak.

2 senedir takimin basinda, 2 senedir bu takim hic birsey oynamiyor. Ustelik taktik dehasi Terime senelik 3M eurocuk veriyoruz bu futbol icin.

Falcao kendine ben nereye geldim diye soruyordur, adamlar biraz becerikli olsaydi 0-2 falandi.

2 senedir takim oyunu diye birsey yok, oyun plani felsefesi hic birsey yok.

Futbol dehasi Terim ve vazo arkadaslari, nezaman giderse bu takim ozaman top oynar.

Marco rose, adi hutter, gibi taktiksel displinli adamlar gelmesi lazim.

REZALET
bu hangi maç hacı sabahki alanya-sivas maçı için doğru. Bizim takımda pas verme aşkından kurtulup şut çekse 2-0 biz öndeydik onu ne yapacağız.
Tamam eleştiriyoruz eleştireceğiz tabiki ama hayali skorlar üretip onun üzerinden eleştirmekte saçmalık bence.

Yaş ortalamamız 35 dura dura dinleme dinleme bu kadar kadro plannaman baştan hata

Ersun baktı bizden cacık olmaz deniz türüç’ü oyuna aldı.

Haftalardır aynı kadrolar dönüp dolaşıyor haftalardır rezil oynuyoruz 1000 kere dedik Mor oynamalı mecbursun buna takımda orjin tek kanat oyuncusu var o da yedek her maç.

Geri
Üst Alt