Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Kendini tebrik etmek icin uygun bir zaman gercekten
Seninki de bir bakış açısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini tebrik etmek icin uygun bir zaman gercekten
Ne yalan söyleyeyim, bu daha çok da bizim işimize geliyor. Oyunun hızlanması kadro ve oyun yapıları itibariyle FB nin lehine işler, maalesef...Bu arada Cüneyt de oyunun durması, temponun düşmesi için elinden geleni yapıyor. Klasik beraberliğe bağlıyım bana bir şey olmasın taktiği.
Falcaoooooooooooooooo :falcao:Vedata çöp muamelesi yapan çok insan vardı burada. Bu forumda pek çok konuda çok yanılan insan var.
bu hangi maç hacı sabahki alanya-sivas maçı için doğru. Bizim takımda pas verme aşkından kurtulup şut çekse 2-0 biz öndeydik onu ne yapacağız.Taktik dehasi Terimin cikartigi rezil fiyasko kadrosuyla, beraberlik bu macta 3 puanlik gibi birsey olacak.
2 senedir takimin basinda, 2 senedir bu takim hic birsey oynamiyor. Ustelik taktik dehasi Terime senelik 3M eurocuk veriyoruz bu futbol icin.
Falcao kendine ben nereye geldim diye soruyordur, adamlar biraz becerikli olsaydi 0-2 falandi.
2 senedir takim oyunu diye birsey yok, oyun plani felsefesi hic birsey yok.
Futbol dehasi Terim ve vazo arkadaslari, nezaman giderse bu takim ozaman top oynar.
Marco rose, adi hutter, gibi taktiksel displinli adamlar gelmesi lazim.
REZALET
Sanki feg yardim ediyorFegh ciksin mor girsin diyoruz ama hata kaldirmayacak bir mac, morun defansa yardimi aksatabilir bizi