Rezil oynadığımız bu maçta hakem çetesi 2 puanımızı çaldı. Hemde eyyamcılık telaşıyla futbol tarihinin ilk "VAR kural ihlali" ne sebebiyet vererek bunu yaptılar. Ama şimdi bunları kime şikayet edeceksin zaten TFF bunlara talimat vermiş bu takımı ezin diye.

Hamsiler dört tane koydu Beşiktaş’a. Hamsiler Messi Ronaldo Cavani ve Neymarla mı oynuyor? Yoo hiçbir TS oyuncusu gelsin bizde oynasın istemeyiz bile...

Şu feneri evire çevire yenemedik ya çok sinirliyim.

Teknik taktiği geçtim. Kenarda korkaklar olmasa yine alırdık maçı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

o degilde bu lesh takimin lesh macinin uzun bi özeti var mi? izleyemedim de... bakmak istiyorum leshligimize.

Takımda kanat yok.

Babel’i 2. Forvet
Feghouli’yi 10 numara

Olarak oynatsan ne değişir.

Çok net şekilde taş gibi bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Boş yapanlara bakmayın, bu takım bu sene ligi 1 mağlubiyetle bitirebilir.
babel ve feguili ye soru işareti koymakla beraber kesinlikle aynı fikirdeyim.
o iki arkadaş ya kesik yiyecek yada forvette cagne degilde falcaonun var olduğu kendilerine iyice belletilecek.

Emre'yi oyuna aldik oyunu hizlandirsin diye ama çocuğa sadece 1 kez top attık abartı değil sadece 1 düşünün nasıl bir sistem var bizde

Sırf fenerin Alanya maçı tekrar olmasın diye kural hatası başvurusu yapmamız lazım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bizim en büyük problemimiz tempo. Temponun yaş ile alakası yok. Topu ayaktan çıkarma ve yerleşim konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Topu ayağına alan yan veya geri pas yapacak olsa bile 2-3 saniye ayağında tutup yapıyor. Oyuncular boşa çıkma konusunda isteksiz gibi. Oysa sürekli yer değişimleri yapmamız lazım. Topu hızlıca ayağımızdan çıkarsak rakip takımı da koşturmuş olacağız.

30 yaş 33 yaş bunlar dripling atmak için zor yaşlar değil. 20 lik bir delikanlı gibi dripling atamazlar ama gayet arkaya koşular yapabilirler. Bunu kolay kolay denemiyoruz. Ayrıca bu yıl geniş rotasyonumuz var. Sonuna kadar oynayıp 60 da değişebilir çoğu oyuncu. O yüzden enerjiyi saklayarak oynamamıza gerek yok.

Topu ayaktan hızlı çıkarıp dikine oynamaya çalışsak yenemeyeceğimiz rakip yok. Topu sürekli yan ve geri pas yaparak rakibi de kendi sahasına tam kapatmaya mecbur bırakıyoruz. Tekrar oyun kurarken haliyle duvarla karşılaşıyoruz. Topu ayaktan hızlı çıkarsak problem bitecek.

Son olarak bir konsantrasyon eksikliği var takımda. Bazı oyuncular mental olarak hazır değil gibi. Mariano, Luyindama, Feghouli, Marcao gibi isimler. Çok basit pas kaybı yaşıyorlar. Sürekli taça top atan ya da şiddeti ayarlayamıyorlar.

Emre'yi oyuna aldik oyunu hizlandirsin diye ama çocuğa sadece 1 kez top attık abartı değil sadece 1 düşünün nasıl bir sistem var bizde
Oyunu saçma biçimde sola hapsettik. Artık ekranı yumruklayacaktım "atsanıza lan şu topu sağa!" diye. Israrla yani böyle inatla tüm topları sola atıp ezdik. Bir kez bile sağ kanat kullanılmadı ikinci yarı.

Atak halindeyken dönen topları alamadık tekrar gerisin geri dönmemiz rakibi rahatlattı.

Takımda kanat yok.

Babel’i 2. Forvet
Feghouli’yi 10 numara

Olarak oynatsan ne değişir.

feghouli bence de ofansif orta saha oynamalı.

babel'e ise uygun yer bulmak zor. ikili oynayacaksak andone de var elde.

tek forvet oynamaya devam edeceksek 4-2-3-1 gibi dizilip ortada feghouli sağda emre, solda ömer(başka uygun isim bulamadım) denenebilir.

tabi bu dizilişte merkezde nzonzi'nin partneri seri olursa sıkıntı olabilir. lemina daha uygun.

Geri
Üst Alt