Biletler ne zaman satışa sunulacak?
Yarin cikar cikmayada biz avcumuzu yalariz gibi
Zaten 40 bin kombine satildi 10 bin küsür bilet satisa ciksa
Ilk gün gs mobile gs bonus card önceligi ve saire derken karaborsacilarin agiz kokusunu cekmek zorunda kaliriz gise fiyati 200 tl den baslayan bilet icin 800 1000 kagit istiyorlar
Gise fiyatina kombine devreden dürüst arkadas bulmak zor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıkması gereken değil, Fatih Hocanın çıkaracağı ilk 11;

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

NZONZI

FEGHOULI - SERI - ÖMER - BABEL

FALCAO

Çıkması gereken değil, Fatih Hocanın çıkaracağı ilk 11;

MUSLERA

NZONZI

FEGHOULI - SERI - ÖMER - BABEL

FALCAO

Birebir bu ilk 11 çıkar bence de buradaki asıl soru Stoplerlerin devamlı topla çıkma istemeleri ve topu kaptırmaları ikincisi ise bir türlü Falcao ile topu ceza sahasında buluşturmayı beceremiyoruz. Çok beraberlik kokan bir maç ekstre işler yapacak bir futbolcu çıkmaz ise maç muhtemelen 1-1 biter.

Yarin cikar cikmayada biz avcumuzu yalariz gibi
Zaten 40 bin kombine satildi 10 bin küsür bilet satisa ciksa
Ilk gün gs mobile gs bonus card önceligi ve saire derken karaborsacilarin agiz kokusunu cekmek zorunda kaliriz gise fiyati 200 tl den baslayan bilet icin 800 1000 kagit istiyorlar
Gise fiyatina kombine devreden dürüst arkadas bulmak zor

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir arkadaş maça gidecek onun için sordum ben daha hayatımda hiç maça gidemedim İstanbul'da

@Hakan Duztepe nerdesin Reis sen de mi banlandın yoksa uzun süredir sesin soluğun çıkmadı bu konuya derbi haftasında yazmadan etmezdin. Özlettin kendini. Neyse sen iyi ol da. İşlerden dolayı meşgul olduğuna veriyorum.

Badr Bari diyerek muhteşem bir dönüş yapacağında mutabık kalalim.

Bende en son 1 gun myc yemisim yanlis anlasilma sebebiyle. Digiturk konusu vardi ve ben direkt iptv yazimi paylasarak konudan cikmistim. Nerden bilebilirdimki benim mesajimin hemen uzerinde adminin: 'bu mesajdan sonra iptv yi konusan forumdan uzaklastirilacaktir mesaji' paylasacagini.

Ceza dokunmadı degil. Lakin baska arkadaslarinin cezasını ogrenincede 'bunada sukur' diyor insan :D

çık abi şu kadroyla.. 60'dan sonra Emre Mor ve Babel oyuna de alabilirsin..

MUSLERA

SERİ NZONZI

FEGHOULI - BELHANDA-LEMİNA

FALCAO

Bu tarz derbilerde sanki kadrodan cok gunluk performans onemli. 11 tane kazma da ciksa derbilerde cok farkli seyler olabiliyor hepimiz sahidiz onlarca kez buna.umarim gununde olur oyuncularimiz .

Şu pozisyon nasıl kaçar arkadaş halen rüyalarıma giriyor. Sırf bu yüzden Babel ve Lemina'nın birkaç maç dinlendirilmesi gerekiyor ki burunları sürtülsün. Böyle laubalilik olmaz Babel topu Andone'ye yuvarlasa yüzde yüz gol olacak pozisyonda kaleye şut çekiyor, top auta gidecekken Lemina'ya çarpıyor ve taca gidiyor. Komedi gibi resmen.

Oyunu ceza sahasına yığarsak Falcao'yu nah tutarlar..
Oyunu ceza sahasına yığmak için Belhanda-Feg-Nzonzi-Seri-Lemina'nın aynı anda sahada olması gerek.. bu şekilde ortasahayı ele geçirmiş oluruz..

Oyundan düşünce Babel ve emre fark yaratacaktır..

Şu pozisyon nasıl kaçar arkadaş halen rüyalarıma giriyor. Sırf bu yüzden Babel ve Lemina'nın birkaç maç dinlendirilmesi gerekiyor ki burunları sürtülsün. Böyle laubalilik olmaz Babel topu Andone'ye yuvarlasa yüzde yüz gol olacak pozisyonda kaleye şut çekiyor, top auta gidecekken Lemina'ya çarpıyor ve taca gidiyor. Komedi gibi resmen.
Babel'in mallığı .. İbrahim üzülmez'i çok izlemiş kafayı kaldırmıyor beyfendi..

IMG-20190924-WA0003.webp

olması gereken hem iç saha avantajı hem de bariz kalite farkı (yapılan saha dışı pislikleri saymıyorum bile) ile arenada şikecileri paramparça etmek hem oyun anlamında hem de skor anlamında farklı kazanmak ya olacak olan ? kanser futbol muhtemelen beraberlik yenersek bile zor bela 1 gol farkla felan öne geçsek bile aptal aptal gol yiyip şikecilere oyuna geri dahil etmek klasik

Geri
Üst Alt