Şu feneri evire çevire yenemezsek artık ben daha bir şey diyemiyorum.

Engin Baytar'ın olduğu dönemdeki gibi şöyle bir 4-4-2 oynasak nasıl olur acaba?

Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Emre Seri Nzonzi Ömer
Andone Falcao

Maç Arena'da ve takım şampiyonlar ligi seviyesinde. Normalde eze eze yenmemiz lazım bunları. Takım şampiyonlar ligi seviyesinde ama takımın hocası Adana Demirspor seviyesinde olunca ortaya güzel bir şey çıkmıyor işte. Bu takımın potansiyelini kullanabilecek bilge bir hoca olsa acaba yenebilir miyiz diye sormazdık.
yazık sana yahu her mesajında Fatih hocaya sallıyorsun..bu yaptığın eleştiri değil artık düpe düz düşmanlık yapıyorsun..tamam son maçta herkes yaptı eleştirisini yapmalı da..ama her mesaj da fatih hocaya sallaman dalga geçer gibi adana demirspor seviyesi demen yakışmıyor..yani ali koç buraya üye olsa senin yazdıklarını yazar..

Club brugge maçındaki aynı kadro çıkar bence değişen sadece fashanda lemina olabilir

Günlerden cumartesi saat 20:00 , hem rakı içilecek hem de derby seyredilecek bir yer bulmam gerek.​

Derbilerde tahmin yapmıyorum. 134554 tane pozisyona gireriz 90 da birinin götüne çarpar gol yeriz hiç belli olmaz.

Almanyada da oranlar aciklandi
2.25 3.6 2.85

Hasansionun oynayacak olması moralmanimi sıfira cekti.

Cok ekstrem bi kadro beklemeyin. Brugge macindan tek farki Lemina olur. Yerine ya Omer ya da Belhanda oynar.

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Emre Fegh Babel
Falcao

VS

Altay
Dirar Zanka Jailson HAK
Emre Gustavo
Moses Kruse Deniz
Muriqi

Geri