Nando > Altay
Mariano = Dirar
Luyi > Zanka
Marcao > Jailson
Naga < Derbi Avcisi HAK
Nzonzi > Gustavo
Seri < Emre
Feg > Moses
Belhanda < Kruse
Babel = Deniz
Falcao > Muriqi

şimdi gel bakayım cumartesi sabahından başlama üzere tüm gün her yer sarı kırmızı

Nando >>>> Altay
Mariano < Dirar
Luyi >> Zanka
Marcao = Jailsoon (su forumu ile)
Nagatomo >= HAK
Nzonzi > Gustavo
Seri < Emre
Fegh >> Moses
Belhanda << Kruse
Babel > Deniz
Falcao>>> Muriqi

Muslera > Altay
Mariano = Dirar
Luyindama > Zanka
Marcao = Jailson
Nagatomo > HAK (bu sezon daha göremedik..)
Nzonzi > Gustavo
Seri = Emre
Feguli > Moses
Belhanda = Kruse
Babel > Deniz
Falcao > Muriqi

Sonuc: Galatasaray 3-0 Sikebahce

Dakika 60 maç 0 0 giderken gelip buraları okumak lazım. :)

gscimbom_mobil

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası verdi

Mac gunu maalesef sehir disina dogru yola cikacagim. Acaba mobil veriden ne kadar internet yer telefondan izlersem. 2'den fazla gitmez diye tahmin ediyorum. Gecen full macimizi indirdim 1.3 gb filandi.

Kralhanda umarım yetişir orta sahada oynayacak 3. adam yok Lemina hazır değil ben Taylan'ı görmek isterdim ama onun içinde erken

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
nzonzi
feghouli seri lemina
falcao andone

yedekler: okan, mor, babel, belhanda, donk, ömer, jimmy, adem, şener (2 yabancı dışarıda kalacak)

ya da

muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
nzonzi
feghouli seri lemina belhanda
falcao

yedekler: okan, andone, babel, mor, donk, ömer, jimmy, adem, şener (2 yabancı dışarıda kalacak)

dışarıda kalacak yabancılar hangileri olacak acaba? Belhanda sakatlığı tam atlatamamışsa birinci seçenek belhanda. Andone de olabilir ama forveti ikilemek gerekebilir maç içinde ya da maç başında. Babel de var forvet için. İkinci seçenek Andone olabilir. Şener ve Ömerin son maçta oynaması ile de Nagatomo ve/veya Mariano da 3. ve 4. seçenek de olabilir. Donk'u mutlaka yedekte 3.stoper olarak tutacaktır hoca diye tahmin ediyorum. Ama Nzonziyi de iki stoperin arasına alabilir skor üstünlüğü gelince. Lemina maç kondisyonu henüz yeterli değil diye de dışarıda kalabilir ama onu en kötü 45 dakika değerlendirmek isteyecektir.

Bence eski fenerli olması nedeniyle ve Malatya maçındaki oyununu kesin beğendiği için Şener ilk 11 başlar Mariano dışarda kalır. Belhanda da maskeyle falan oynatmaz zaten kırmız kart potansiyeli yüksek. Lemina ve Ömer'i oynatır o bölgede 45'er dakika.

bu bilgiler ışığında kadro şu şekilde oluyor.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Feghouli Lemina Babel
Falcao
Yedekler: okan, andone, mor, donk, jimmy, adem, selçuk

Yine berabere kalıcaz forumda taş üstünde taş kalmıyacak maç sonunda

Her türlü fenerle biz kapisacagiz bu sene zaten ligde şampiyonluk şansı oranlarini guncelliyorum biz yüzde 50 fener yüzde 50 fifty fifty yani başka takım yok

5 yıl sonra kazanacağız demek Fener'e karşı çok olmuş yaw

Geri
Üst Alt