denizli + 3 ( ilk 2 pozisyonu diagne atsa marcao kırmızı yemese çok rahat 3 puan alırdık )

konya + 2 ( seri kırmızı yemese takım geri çekilmeyecek o son dk golü gelmeyecekti belkide )

malatya + 2 ( laubalilikten dörde bir pozisyon kaçırmalar , 1-0 ' a yatmalar falan , çok rahat elimizdeydi maç oysaki ve yine son dk golü )

şaka gibi 5 te 5 çıkabilirdik şu derbiye ..

2 takımda leş gibi, sanırım bok gibi bir maç olacak. Bizim oyuncuların aklı PSG maçında olacak ve tutuk başlayacağız. İlk yarı 0-0 bitecek ve golü atan maçı kazanacak. Hissi var.

İki takımın kadrosunu teraziye koysanız şu maçın başabaş geçme ihtimali yok. Bizim Kadıköy deplasmanına kalede Okan, sağ bek Lemina, sol bek Linnes, tandemde Meira-Servet'le filan çıktığımızı düşünün. Takımın tek güvenilir orta saha ayağı da 39 yaşındaki Ayhan Akman olsun. Rakibin 9 ve 10 numara hariç 90 dakika güvenebileceği adam yok. Oralara da taraftar desteğiyle top getirmeden 90 dakika oynamak bizim elimizde. Ama yapmamız gereken pozisyon geldiğinde en azından en bariz olanları gole çevirmek. Yoksa 70 dakika tek kale oynayıp güç bela skoru 1-0'da tutabilirseniz rakibiniz Fener de olsa, Real de, 1461 Trabzon da bir duran top veya hakem garezinde puan kaybetme ihtimaliniz artar. Hoş biz geçen yıl tarihin en dandik Fener'ine bile 2-0'ı tutamayarak bulabildiğimiz kadar gol bulmamız gerektiğini acı şekilde tecrübe etmiştik. Türkiye şartlarında sahaya Galatasaray kadar kötü yerleşen her takıma karşı bu takımın rakibi pas oyunuyla maymun etmesini diliyorum. 11'de bu kadar düzgün ayaklı adam varken hala topla rakip kadar güç bela oynanamamız kabul edilemez bir olay. Aynı zamanda Falcao'nun da Elmander mi, Drogba mı olacağını bu maçla belirleyeceğim. Kendisinin bilhassa şu Fener savunmasında safi oyun aklıyla bile büyük fark yaratmasını bekliyorum, en az 1 gol veya asist yapmazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım. İnşallah 5 pozisyona girip 10 gol atarız. Allah yardımcımız olsun.

Sonra 90 Kuyt gollük bir maç.

Tıpkı 2011-2012 sezonundaki Arenada oynanan maça benziyor o sezonki gibi henüz tam ritmini bulmamış Galatasaray ve önde gelen bir Fenerbahçe, O maçın çok benzerini bekliyorum haşat edeceğiz balonları hemde öyle böyle değil. Bu maçtan sonrada alıp yürürüz arkamıza daha bakmayız bile bu Fener bu takımla o sezonki kadar bile yakın kalamaz.

3-1lik maçtan sonra ritim bulduğumuz doğrudur da o maç taa aralık ayındaydı bide bu var
o senede o maça kadar içerde sivas antep maçlarında sürünüyorduk. bi sivas maçı kazanmıstık aynı gecen haftakı malatya macı gıbıydı
skoru korumak için ayhan falan girmişti oyuna

Ersun daha resmi hesabi bilmiyor
IMG_20190924_192022.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakem Cüneyt Çakır olur ve ota boka sürekli foul vererek maçı oynatmaz yine

6 diye diye bigün pis yiyecekler 6yı serinin golünü arıyordum herifler hep bunları yazmışlar :asd: :

Hiçbir bahane yok. İyi bir futbol ve iyi bir sonuç bekliyorum.

denizli + 3 ( ilk 2 pozisyonu diagne atsa marcao kırmızı yemese çok rahat 3 puan alırdık )

konya + 2 ( seri kırmızı yemese takım geri çekilmeyecek o son dk golü gelmeyecekti belkide )

malatya + 2 ( laubalilikten dörde bir pozisyon kaçırmalar , 1-0 ' a yatmalar falan , çok rahat elimizdeydi maç oysaki ve yine son dk golü )

şaka gibi 5 te 5 çıkabilirdik şu derbiye ..

5 maçta 3 beraberlik 2 mağlubiyette rahatlıkla olabilirdi yalnız

andone falcao çıkarmalıyız ne bu korku basıcaz kardeşim yeter yok çift forvet olmazmış olur kardeşim burası galatasaray haberiniz yoksa söyleyeyim umarım iyi futbol oynarız temennim bu yönde

Kazanmalıyız kazanmamız gerek. Takımın neredeyse tamamı yeni sayılır umarım önemini kavrayabilmişlerdir bu maçın. O yerden bitme ve ayının içinde bol bol olduğu rezilliklerini içeren bir video hazırlayıp izletebilirler. Ne kadar.. olduklarını, ulan neyse rakibin ne olduğunu anlatsınlar işte. Kazanmalıyız. Kazanacağız...
:cimbom:

Geri
Üst Alt