Tıpkı 2011-2012 sezonundaki Arenada oynanan maça benziyor o sezonki gibi henüz tam ritmini bulmamış Galatasaray ve önde gelen bir Fenerbahçe, O maçın çok benzerini bekliyorum haşat edeceğiz balonları hemde öyle böyle değil. Bu maçtan sonrada alıp yürürüz arkamıza daha bakmayız bile bu Fener bu takımla o sezonki kadar bile yakın kalamaz.
Benim de maça dair aklımda o hava var.O maçta Sürpriz Semih-Emre Çolak gençleri ve 4-4-2 düzeni ile çıkıp ezmiştik FB'yi.Andone de Elmander gibi hani,ben beğendim Malatya maçında.Neden olmasın Andone-Falcao.

Bu kadro oynamalı. Yedekler : Emre, Babel, Seri

1569353956052.webp

Belhanda çok kötü zamanda sakatlandı. Sezon başından beri formsuz ama yokluğu da ayrı bir dert. Takımı yönetecek tek adam. Araya kilit pas atabilecek tek o. Biraz topun kıymetini bilse ve şut atabilse o da yetecek de. İşte vurdumduymazlar böyle oluyor.

2012 kadrosunda da sprinter biri yoktu ama takım nasıl hızlı oynuyordu be. Sağdan sürekli eboue at gibi bindiriyordu. Engin baytar emre çolak falan topçu olmuştu çok değişik bi kadroydu. O futbolu aslında bu kadroyla da bulabiliriz. Belhanda—seri—nzonzi—lemina ortasahasını fizik olarak iyi hallerindetken bi görebilsek keşke. İleriye de dönüşümlü falcao-andone falcao-babel koyarız.

Taktik belli

Vedati serbest birak

Stoperlere baski yapma

Ortasahalarini cokert

Her top bizde kalacaktir

Yapilacak hatalar da cabasi

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Bu 11 çıkar...

Fener maca baslar, santrada geriye atilan topu nagatomoya dogru dikerler. Muric indirir aradan bi fenerli topu alir vurur yan aglarda. Al sana korku filmi girişi 🤭

Geri
Üst Alt