- 13 Ekim 2014
- 108.529
- 58.306
- 4.588
4-2-3-1Kralhanda umarım yetişir orta sahada oynayacak 3. adam yok Lemina hazır değil ben Taylan'ı görmek isterdim ama onun içinde erken
Nzonzi Seri
Emre Fegh Babel
Falcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1Kralhanda umarım yetişir orta sahada oynayacak 3. adam yok Lemina hazır değil ben Taylan'ı görmek isterdim ama onun içinde erken
Fb nin eline vermekte çok zevkli..kim ne derse desin fenerin elinden almak daha güzel yav
Benim de maça dair aklımda o hava var.O maçta Sürpriz Semih-Emre Çolak gençleri ve 4-4-2 düzeni ile çıkıp ezmiştik FB'yi.Andone de Elmander gibi hani,ben beğendim Malatya maçında.Neden olmasın Andone-Falcao.Tıpkı 2011-2012 sezonundaki Arenada oynanan maça benziyor o sezonki gibi henüz tam ritmini bulmamış Galatasaray ve önde gelen bir Fenerbahçe, O maçın çok benzerini bekliyorum haşat edeceğiz balonları hemde öyle böyle değil. Bu maçtan sonrada alıp yürürüz arkamıza daha bakmayız bile bu Fener bu takımla o sezonki kadar bile yakın kalamaz.
Buda olabilir ama Belhanda ve Feghouli birlikte oynasa daha iyi olur.4-2-3-1
Nzonzi Seri
Emre Fegh Babel
Falcao
Belhanda nin oynayacagi belli degil , eger hazir olursa 4-4-2 ye gecerimBuda olabilir ama Belhanda ve Feghouli birlikte oynasa daha iyi olur.
Seri son iki macin en iyisiydi. Oynamali
Seri nerede? Adam gayet iyi oynadı. Yavaş yavaş ritmini bulmaya başladı. Nzonzi ile beraber takımı hızlandıran sadece ikisi var. Bence daha kesmez hoca
Sener disinda konuda gordugum nadir iyi 11lerden.
Taktik belli
Vedati serbest birak
Stoperlere baski yapma
Ortasahalarini cokert
Her top bizde kalacaktir
Yapilacak hatalar da cabasi

vedat serbest bırakılacak son oyuncu şakadır umarımTaktik belli
Vedati serbest birak
Stoperlere baski yapma
Ortasahalarini cokert
Her top bizde kalacaktir
Yapilacak hatalar da cabasi
Bir de telefonla ışık yapanlar bir taraflarina soksunlar telefonlarınıYine öne geçince böyle oley çeken haindir!Net takımı rehavete sokuyor.