Eğer bugün Andone'yi tribüne atarsan sana diyecek tek lafım yok sayın Terim.

Şu 2 yabancı tribune çıkma olayı çok can sıkıcı.Bundan sonra 12 net yabancı + 2 tane tribune çıkmayı sorun etmeyecek genç yetenek almak lazım
Dogrusu kadroya yazabilecegin kadar yabanci almak. Yilda maksimum 5 mac olur ayni anda 2 yabacinin sakat yada cezali olmasi. 5 mac icin 29 mac tribune cikacak adamlara 5 milyon euro gommenin mantigi yok. Tribune genc yabanci cikacagina genc yerlilere sans ver.

Sanırım buradakiler 4-4-2'yi eski bulduğundan istemiyor. Ama ilk CL maçlarında bir çok takım 4-4-2 oynadı.

Merak ediyorum. Andoneyi neden tribüne göndermiş? Babelle mi Emreye baskı yapacağız?

Dogrusu kadroya yazabilecegin kadar yabanci almak. Yilda maksimum 5 mac olur ayni anda 2 yabacinin sakat yada cezali olmasi. 5 mac icin 29 mac tribune cikacak adamlara 5 milyon euro gommenin mantigi yok. Tribune genc yabanci cikacagina genc yerlilere sans ver.

O da olur.Yani atıyorum senelik toplam 1 milyon alacak şekilde iki genç yetenek alırsın.

Şu rezil stoperlerle oyun kurarken Fener izleyip, Andone de tribünde oturursa ve biz maçı kaybedersek kimse hocalıktan filan bahsetmesin ya köy takımı bile şu Fenerin stoperine baskı yaparak gol atar, bunu görmek için alim olmaya gerek yok.

Fatih hocayı eskiden cok severdim ama bu onu eleştirmeyeceğim anlamına gelmez. Belhanda yerine Andone trübünde oturacakmş bu kadar kötü bir seçim yapacağı hiç akla gelmezdi.

Sanırım buradakiler 4-4-2'yi eski bulduğundan istemiyor. Ama ilk CL maçlarında bir çok takım 4-4-2 oynadı.

Merak ediyorum. Andoneyi neden tribüne göndermiş? Babelle mi Emreye baskı yapacağız?

Eski değil de bence bu maçta denemek mantıksız olur.Ben de bir şekilde 442'ye geçilmesini istiyorum

Donk ve Belhanda tribune cikmali. Adaletli ve futbol kendisini terketmemis herhangi bir teknik adam baska bi sekilde cikmaz maca.

IMG_20190917_224501.webp

İlk grup maçlarından bazı maçların ilk 11'leri bunlar. 4 takım 4-4-2 oynamış. Tüm maçların formasyonlarını koysak belki rakam daha fazladır.

Belhandayı ne akla hizmet tribüne gönderelim diyorsunuz yahu? Hiç mi oynadığımız maçları izlemiyorsunuz. Belhanda çok iyi demiyorum elbette ama bu kadar temposuz bir orta saha düzenimizde sahada olmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerin rezil defansına kim baskı yapacak ve falcaoyu rahatlatacak andone olmazsa. Baskı yapamazsak da defoları ortaya çıkmaz ve en iyi ihtimal beraberlik alırız. Ben inanmıyorum elindeki kozu tribüne hapsedeceğine dicem de son zamanlardaki şuursuz hareketleri aklıma gelince de olur mu olur diyorum.

Kardeşim.. gönder Donk ve Seri'yi Tribüne.. Andone gayet iyi mücadele etti..

Neyin kafasını yaşıyoruz valla anlamıyorum... Falcao Allah korusun sakatlansa forvet de adam yok..

Aman ha..

Fenerin bu derbileri iyi oynamasının tek sebebi var herifler ölüm kalım maçı görüyor sampiyonluktan daha önemli görüyorlar Galatasaray maçlarını o derece ruh hastası bunlar
bana bi keresinde fbli arkadaşım ''gsyi yenmek bana daha çok zevk veriyor'' dedi şok oldum.şamp bu ya şampluk yani ,kupa kazanmak bu ötesi var mı?.her turnuva kupa için oynanır

Çık kardeşim korkma 2 forvetle oyna.. bu gerizekalı balon şişirilmiş takımın boktan defansını parçalar atar Falcao-Andone..

Tek Falcao yu bırakacaksın adamlar onu tutacaklar zaten

Geri
Üst Alt