Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrusu kadroya yazabilecegin kadar yabanci almak. Yilda maksimum 5 mac olur ayni anda 2 yabacinin sakat yada cezali olmasi. 5 mac icin 29 mac tribune cikacak adamlara 5 milyon euro gommenin mantigi yok. Tribune genc yabanci cikacagina genc yerlilere sans ver.Şu 2 yabancı tribune çıkma olayı çok can sıkıcı.Bundan sonra 12 net yabancı + 2 tane tribune çıkmayı sorun etmeyecek genç yetenek almak lazım
Dogrusu kadroya yazabilecegin kadar yabanci almak. Yilda maksimum 5 mac olur ayni anda 2 yabacinin sakat yada cezali olmasi. 5 mac icin 29 mac tribune cikacak adamlara 5 milyon euro gommenin mantigi yok. Tribune genc yabanci cikacagina genc yerlilere sans ver.
Sanırım buradakiler 4-4-2'yi eski bulduğundan istemiyor. Ama ilk CL maçlarında bir çok takım 4-4-2 oynadı.
Merak ediyorum. Andoneyi neden tribüne göndermiş? Babelle mi Emreye baskı yapacağız?
Ilk 11ler belli olunca yani
bana bi keresinde fbli arkadaşım ''gsyi yenmek bana daha çok zevk veriyor'' dedi şok oldum.şamp bu ya şampluk yani ,kupa kazanmak bu ötesi var mı?.her turnuva kupa için oynanırFenerin bu derbileri iyi oynamasının tek sebebi var herifler ölüm kalım maçı görüyor sampiyonluktan daha önemli görüyorlar Galatasaray maçlarını o derece ruh hastası bunlar
Andone kotu oldu. Lemina olmaliydiAndone OUT
Belhanda IN
Galatasaray'da Donk ve Andone, Fenerbahçe maçında tribünde olacak. (Savaş Çorlu / A Spor)