Belhanda'nın ilk 11 başlamasını isterim. Lemina mi Seri mi dersen Seri derim. Son olarak korkunun ecele faydası yok Falcao & Andone ile çift forvet 4-4-2 oynamaliyiz diyorum

Belhanda oynarsa ilk faulünde sarıyı yapıştıracak hakem, atılma ihtimalide çok yüksek. Ben hocanın orta sahada Ömer'le başlayacağını düşünüyorum.

derbiye şuan bilet mevcut sisteme 30'a yakın bilet eklediler çok pahalı yaptılar biletleri

Bu macta kadroda olmayacak yabanci oyunculari ne zamann resmi olarak ogrenebiliriz.

Şu 2 yabancı tribune çıkma olayı çok can sıkıcı.Bundan sonra 12 net yabancı + 2 tane tribune çıkmayı sorun etmeyecek genç yetenek almak lazım

Bein’e göre

GS:
Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Belhanda(Seri) Lemina(Ömer)
Fegh Falcao Babel

Umarim Seri+Omer oynarlar

Fb:
Altay
isla Zanka Jailson dirar
Gustavo emre
Ozan Kruse Deniz
Vedat

4-4-2 skor üstünlüğünü alamazsak olur. Maçın sonlarına doğru.

4 4 2'nin asıl numarası ortasaha ustunluğunu ele almaktır.Onun için de kenar oyuncularının ortasaha özellikli olması gerekiyor yoksa ortasahada hep bir kişi eksik kalırsın.Peki bizde böyle bir kenar oyuncusu var mı ? malesef yok. O yuzden 442 oynamak bana saçma geliyor. Ne feghouli ne babel ortasaha ozellikli değilller.Belki belhanda oynar ama o da kaç kere sol kenarda oynadı muamma.

Solda Belhanda sagda Feghouli ile başlarım. 4-1-4-1, 4-2-3-1 olmuyor işte. Evirsen de çevirsende olmuyor. 5 lig maçı, 1 CL maçı, 1' de kupa maçı oynadık. Hatta bir o kadar da hazırlık maçı yaptık. Ne oynadık?

Hiç birşeyi de denemeden bilemeyiz? Denemeden olmuyor demekte ayrı bir saçmalık. Analizde de belirtiği gibi fenerin 4-4-2 oynayan takımlara karşı çok zorlandığı malum. En son Alanyaspor maçı.

Ayrıca Emreye baskı uygulandığında sıkıntılar yaşıyor karşı taraf. Bu yüzden andone şart.

Andone OUT
Belhanda IN

Galatasaray'da Donk ve Andone, Fenerbahçe maçında tribünde olacak. (Savaş Çorlu / A Spor)

Milyon euroları almayı biliyorlar ekim ayı gelmiş beyfendiler daha form tutacak..

Yenilseler bile adam gibi çoşkulu mücadele ederek oynasınlar

Daha fazla uyuzluğu kaldıramayız

Andone ve Donk tribünde olacakmış.

Babel-Falcao olacak 4-4-2 olursa.

Oyun sıkışsa ne olacak kim oyuna girecek saçma sapan tercihler

Geri
Üst Alt