GSCimbom
Erman Türker

⚽ SL 19/20 H:6 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 28 Eylül Sayfa 61

Erman Türker ·

Cevap
3,8K
Okunma
153K
Sayfa
61/190
Belhanda'nın ilk 11 başlamasını isterim. Lemina mi Seri mi dersen Seri derim. Son olarak korkunun ecele faydası yok Falcao & Andone ile çift forvet 4-4-2 oynamaliyiz diyorum

Belhanda oynarsa ilk faulünde sarıyı yapıştıracak hakem, atılma ihtimalide çok yüksek. Ben hocanın orta sahada Ömer'le başlayacağını düşünüyorum.

Şu 2 yabancı tribune çıkma olayı çok can sıkıcı.Bundan sonra 12 net yabancı + 2 tane tribune çıkmayı sorun etmeyecek genç yetenek almak lazım

Bein’e göre

GS:
Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Belhanda(Seri) Lemina(Ömer)
Fegh Falcao Babel

Umarim Seri+Omer oynarlar

Fb:
Altay
isla Zanka Jailson dirar
Gustavo emre
Ozan Kruse Deniz
Vedat

4 4 2'nin asıl numarası ortasaha ustunluğunu ele almaktır.Onun için de kenar oyuncularının ortasaha özellikli olması gerekiyor yoksa ortasahada hep bir kişi eksik kalırsın.Peki bizde böyle bir kenar oyuncusu var mı ? malesef yok. O yuzden 442 oynamak bana saçma geliyor. Ne feghouli ne babel ortasaha ozellikli değilller.Belki belhanda oynar ama o da kaç kere sol kenarda oynadı muamma.

Solda Belhanda sagda Feghouli ile başlarım. 4-1-4-1, 4-2-3-1 olmuyor işte. Evirsen de çevirsende olmuyor. 5 lig maçı, 1 CL maçı, 1' de kupa maçı oynadık. Hatta bir o kadar da hazırlık maçı yaptık. Ne oynadık?

Hiç birşeyi de denemeden bilemeyiz? Denemeden olmuyor demekte ayrı bir saçmalık. Analizde de belirtiği gibi fenerin 4-4-2 oynayan takımlara karşı çok zorlandığı malum. En son Alanyaspor maçı.

Ayrıca Emreye baskı uygulandığında sıkıntılar yaşıyor karşı taraf. Bu yüzden andone şart.

Geri
Üst Alt