Hocanın kafasındaki öndeki beşli bence: Seri-Belhanda-Feghouli-Andone-Falcao
Andone sol açık, Feghouli sağ açık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao-Andone cift forveti.

Ama Hoca Babel‘dan vazgecmez gibi

Fener de sprinter bir kanat oyuncusu yok

Kruse ve Deniz oynar cizgilerde yani rahatlikla savunabiliriz hatta bu oyunculari geriye kostururuz hucuma cikarak

Orta saha da ustunlugu ele almamiz lazim,özelikle de emre’ye nefes aldirmamak lazim

Bunlarin disinda zaten bireysel yetenekler olarak cok daha ustun bir kadromuz var bu yuzden dogru bir oyunla galip gelecegimizi dusunuyorum

Bakalim bu sefer hangi yeni Fenerli oyuncu "Milli" olacak bizim macta gol atarak. Tahminimca Kruse veya Gustavo gol atar.

Zanka, Kruse, Gustavo ve oynarsa Adil Rami ilk kez Türk Telekom Arena'ya gelecek, Deniz Türüç, Vedat Muriç ve Altay Bayındır ise ilk defa Galatasaray derbisinde oynayacaklar.

Bizde ise Falcao, Nzonzi, Seri, Babel, Andone ve eğer oynarlarsa Lemina ile Emre Mor Galatasaray formasıyla futbol kariyerlerinde ilk defa bir Fenerbahçe derbisinde oynayacaklar.

zamanın geçmesi icin bol bol play station oyna renkdaş
Güzel fikir çocukluğumuzda ne oynardık winning eleven japon futbolu falan arkadaşlarla yarışma turnuva falan yapardık. Büyüdük diye yasak yok ya tekrar bir play station cihazı alıp evdeki televizyona kurup bilgisayara karşı oynama fikri güzel duruyor.

Güzel fikir çocukluğumuzda ne oynardık winning eleven japon futbolu falan arkadaşlarla yarışma turnuva falan yapardık. Büyüdük diye yasak yok ya tekrar bir play station cihazı alıp evdeki televizyona kurup bilgisayara karşı oynama fikri güzel duruyor.

ben 30 yasima girecem yarin. son zamanlarda her aksam oynuyorum cocuklar uyuyunca.. fifa 20 yi de alacam evet..

Ali Palabiyik da Trabzon-Bjk macina verilmiş.Bizi dogramalarinin odullerini nasil da aliyor

Geri
Üst Alt