Geride yaslanmama olayından ırkçı Hamza doneminden beri tüm hocalar rahatsız ama kimse çare bulamadı buna

ewt ilk 20 dk oynadigimiz 3lu defans herhold.
Leş gibi oynamıştık işte 3'lü saçma sapan bir kadro çıkmıştı sonra zoraki bir değişiklik ile karman çorman bir kadro ile maçta etkili olamamıştık, Gösterilen pozisyonda yardımcı hakem hatası var ama ben maçı hak edecek futbol oynamadık diyorum basit bir cümle.

Hakeme suç atacak top ne , illa iyi oynamak mı zorundasın sana verilmesi gereken penaltının verilmesi için.
Bu maç özelinde Kralhanda'nın Valbuenaya çaktığı bir adet tokatta vardı mesela yani her derbide bu tarz pozisyonları görüyoruz açıkçası, bu penaltı pozisyonu büyük bir yardımcı hakem hatası bana göre ama oluyor işte ne diyeyim VAR yok bişey yok o zaman. Türkiyedeki hiçbir hakemi beğenmem ama Cücü kötünün iyisidir

10 dakika dayanamadım. :D FALCAO'ya Muric'i tercih ettiler. :D

Bu maç özelinde Kralhanda'nın Valbuenaya çaktığı bir adet tokatta vardı mesela yani her derbide bu tarz pozisyonları görüyoruz açıkçası, bu penaltı pozisyonu büyük bir yardımcı hakem hatası bana göre ama oluyor işte ne diyeyim VAR yok bişey yok o zaman. Türkiyedeki hiçbir hakemi beğenmem ama Cücü kötünün iyisidir

Kralhanda'dan sonrasını okumadım.

10 dakika dayanamadım. :D FALCAO'ya Muric'i tercih ettiler. :D

yaw adam diyor ki mariano vs ozan da hiç bir devşirme oyuncuya asıl mevkisindeki oyuncudan iyi demem tercih etmem vs. diyip marianoyu seçiyor buraya kadar ok.
sonra gidip marcao vs jailson da jailsonu seçiyor ;D

Leş gibi oynamıştık işte 3'lü saçma sapan bir kadro çıkmıştı sonra zoraki bir değişiklik ile karman çorman bir kadro ile maçta etkili olamamıştık, Gösterilen pozisyonda yardımcı hakem hatası var ama ben maçı hak edecek futbol oynamadık diyorum basit bir cümle.

fazla basit dusundugun icin basit cumle kurmus olmayasin
kaldi ki kurdugun basit cumleyi kendin anlamamissin maci hak edecek futbol oynamamizin sebebini 3lu defansa yormussun ben de 20 dk oynamistik sadece dedim yani maci hakedecek top oynamadik sozune karsit bir ifade kurmadim, kotu oynamamizin 3lu defansa yorulmasina yanlis demeye getirdim macin 70 dksinda 4lu defans oynadigimiz icin. ayriyetten hakem hatalarinin oynanan futbolla ilgisini pek kuramadim mac 0-0sa ve net penaltin verilmiyorsa oynanan topa bakmak garipmis. bi daha da salak salak triplere girmemeni rica edecegim basit cumle fln. senin 10 saatte kurdugun basit cumleyi 2 dkda tuvalette cikaririm evlat

Keske o macta Serdar sakatlanmasaydi ve 3-4-3 devam etmis olsaydik cunku iyi baslamistik

Serdar ciktiktan sonra Mac dengelendi

Gecen sene 5 haftada 14 gol atmısız bu sene 6. Çok ciddi bir fark.

Aranızda yeni taktik deneyen arkadaşlar var yapmayın etmeyin. 3 lu savunma falan felaketimiz olur. Aranızda omer bayrami sol beke yazanlar görüyorum etmeyin renktaşlarım kurbaniniz oluyum etmeyin bu adam orta sahaya can katiyor oralara yazın sol beke kurban oluyum yazmayın. Aranizda orta sahaya leminayi yazanlar var bu bir tercih meselesi ancak ben şahsen bu adami beğenmedim isinamadim. Hiç tasvip etmememe rağmen maskeyle belhandayi izlerim daha iyi.

Yav abicim kenarda ümit davala denen rapçi hasan denen kebapçı varken biz nasıl alalım bu maçı

513F96BA-907A-4469-A208-DC7E29AA589D.webp

Muhtemel 11 diyorlar

Geri
Üst Alt