Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Geride yaslanmama olayından ırkçı Hamza doneminden beri tüm hocalar rahatsız ama kimse çare bulamadı buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş gibi oynamıştık işte 3'lü saçma sapan bir kadro çıkmıştı sonra zoraki bir değişiklik ile karman çorman bir kadro ile maçta etkili olamamıştık, Gösterilen pozisyonda yardımcı hakem hatası var ama ben maçı hak edecek futbol oynamadık diyorum basit bir cümle.ewt ilk 20 dk oynadigimiz 3lu defans herhold.
Genel olarak azdır bu maç için hakeme suç atacak bir topumuzda yoktu diye düşünüyorum 3-5-2 saçmalığı ile.
Bu maç özelinde Kralhanda'nın Valbuenaya çaktığı bir adet tokatta vardı mesela yani her derbide bu tarz pozisyonları görüyoruz açıkçası, bu penaltı pozisyonu büyük bir yardımcı hakem hatası bana göre ama oluyor işte ne diyeyim VAR yok bişey yok o zaman. Türkiyedeki hiçbir hakemi beğenmem ama Cücü kötünün iyisidirHakeme suç atacak top ne , illa iyi oynamak mı zorundasın sana verilmesi gereken penaltının verilmesi için.
Bu maç özelinde Kralhanda'nın Valbuenaya çaktığı bir adet tokatta vardı mesela yani her derbide bu tarz pozisyonları görüyoruz açıkçası, bu penaltı pozisyonu büyük bir yardımcı hakem hatası bana göre ama oluyor işte ne diyeyim VAR yok bişey yok o zaman. Türkiyedeki hiçbir hakemi beğenmem ama Cücü kötünün iyisidir
Yıkıldım maalesefKralhanda'dan sonrasını okumadım.
10 dakika dayanamadım.FALCAO'ya Muric'i tercih ettiler.
![]()
10 dakika dayanamadım.FALCAO'ya Muric'i tercih ettiler.
![]()

Leş gibi oynamıştık işte 3'lü saçma sapan bir kadro çıkmıştı sonra zoraki bir değişiklik ile karman çorman bir kadro ile maçta etkili olamamıştık, Gösterilen pozisyonda yardımcı hakem hatası var ama ben maçı hak edecek futbol oynamadık diyorum basit bir cümle.
10 pozisyona gireriz, 9unu Babel kaçırır, 1 ni Falcao atar.
saçmalamayalım10 pozisyona gireriz, 9unu Babel kaçırır, 1 ni Falcao atar.