Gecen sene ki gibi 2-0 iken taraftarimiz nevizade geceleri havasına girip baskiyi birakirsa durum zorlasabilir.

Taraftar bu konuda en az suclu olan taraf bana kalirsa. Bizim takim kac senedir öne gectigimiz maclarda direk kendini saliyor taraftardan bagimsiz olarak.

maça kafamız çok güzel giricez
yapacak bişi yok
fazla sesimiz çıkmayabilir

bu taraftar lazim bize cmtesi

Biletler pahalandıkça, ekonomik kriz arttıkça tribünler çekirdekçi tayfayla doldu. Malesef daha o atmosferler olmaz. Önceden atılan her golden sonra yapılan üçlüler inanılmaz coşkuyla yapılırdı, dikkat ediyorsanız şimdi stadın 4te 1i anca katılıyor

Fatih hoca 1-0'ı korumayı öğrenmeliyiz filan demiş şaka gibi. Bir Gol atsakta kesin yeriz yine. Yeneriz diyorum ama teknik ekip zerre güven vermiyor.

Fatih hoca 1-0'ı korumayı öğrenmeliyiz filan demiş şaka gibi. Bir Gol atsakta kesin yeriz yine. Yeneriz diyorum ama teknik ekip zerre güven vermiyor.
1 maç daha 1-0 a yatma salaklığı yapsınlar bi daha maç izleyeni s. Geçen maç sinir krizi geçirttiler adama.

tam olarak öyle demedi 1 gol herzaman risklidir 2yi atıp rahatlamalı macı koparmalıyız yoksa zorda kalırız dedi

ama dedi 1-0 öndeysek ve pozisyonlar gol olmuyorsada galatasaray gibi bir takım skoru korumayıda bilmeli dedi

Biletler pahalandıkça, ekonomik kriz arttıkça tribünler çekirdekçi tayfayla doldu. Malesef daha o atmosferler olmaz. Önceden atılan her golden sonra yapılan üçlüler inanılmaz coşkuyla yapılırdı, dikkat ediyorsanız şimdi stadın 4te 1i anca katılıyor
Bizim durumumuz yine iyi bence. Fbjk tam batmis

1 maç daha 1-0 a yatma salaklığı yapsınlar bi daha maç izleyeni s. Geçen maç sinir krizi geçirttiler adama.
Yahu 1-0i koruyabilirsin, problem degil. Ama forvet cikarip habire kendi kafamiza sikiyoruz. İleriye giden top hooop geri donuyor.

Yahu 1-0i koruyabilirsin, problem degil. Ama forvet cikarip habire kendi kafamiza sikiyoruz. İleriye giden top hooop geri donuyor.
Forvet çıkarıp defans aldığımız neredeyse her maçta gol yedik ama teknik heyet aynı şeyi yapıp farklı sonuç almaya çalışmaya devam ediyor.

Sn Puki seni de karşı tarafa almışlar gibi duruyor

Adamın demek istediği şey o mu sence bir daha okumanı tavsiye ediyorum

Geri
Üst Alt