- 20 Haziran 2011
- 60.745
- 68.964
- 4.758
KesimhanedeyimPsg ile icerde 4 defa oynasak birini yenerdik.Bu zirtolari yenemiyoruz
Nerelerdesin zurna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesimhanedeyimPsg ile icerde 4 defa oynasak birini yenerdik.Bu zirtolari yenemiyoruz
Nerelerdesin zurna
Lato maskeyi cikarinca default ayarlara donmustu, maskeli iyidiŞu maske bakarsınız Rezilhanda'ya olumlu etki eder.
Gecen sene ki gibi 2-0 iken taraftarimiz nevizade geceleri havasına girip baskiyi birakirsa durum zorlasabilir.
Mactan once raki ve p tuketelimmaça kafamız çok güzel giricez
yapacak bişi yok
fazla sesimiz çıkmayabilir
bu sefer p tüketmicezMactan once raki ve p tuketelim
bu taraftar lazim bize cmtesi
1 maç daha 1-0 a yatma salaklığı yapsınlar bi daha maç izleyeni s. Geçen maç sinir krizi geçirttiler adama.Fatih hoca 1-0'ı korumayı öğrenmeliyiz filan demiş şaka gibi. Bir Gol atsakta kesin yeriz yine. Yeneriz diyorum ama teknik ekip zerre güven vermiyor.
Fatih hoca 1-0'ı korumayı öğrenmeliyiz filan demiş şaka gibi. Bir Gol atsakta kesin yeriz yine. Yeneriz diyorum ama teknik ekip zerre güven vermiyor.
Bizim durumumuz yine iyi bence. Fbjk tam batmisBiletler pahalandıkça, ekonomik kriz arttıkça tribünler çekirdekçi tayfayla doldu. Malesef daha o atmosferler olmaz. Önceden atılan her golden sonra yapılan üçlüler inanılmaz coşkuyla yapılırdı, dikkat ediyorsanız şimdi stadın 4te 1i anca katılıyor
Yahu 1-0i koruyabilirsin, problem degil. Ama forvet cikarip habire kendi kafamiza sikiyoruz. İleriye giden top hooop geri donuyor.1 maç daha 1-0 a yatma salaklığı yapsınlar bi daha maç izleyeni s. Geçen maç sinir krizi geçirttiler adama.
Forvet çıkarıp defans aldığımız neredeyse her maçta gol yedik ama teknik heyet aynı şeyi yapıp farklı sonuç almaya çalışmaya devam ediyor.Yahu 1-0i koruyabilirsin, problem degil. Ama forvet cikarip habire kendi kafamiza sikiyoruz. İleriye giden top hooop geri donuyor.
Fatih hoca 1-0'ı korumayı öğrenmeliyiz filan demiş şaka gibi. Bir Gol atsakta kesin yeriz yine. Yeneriz diyorum ama teknik ekip zerre güven vermiyor.