fb yenerse şampi gibi duruyor. Biz yenersek lig dengelenir. Beraberlik aynı tas aynı hamam devam eder ama saraçoğluna gideceğimiz için fb avantajlı çıkmış olur. Bizim bu maça fb den daha fazla ihtiyacımız var. Yani daha motive çıkmamız gerekiyor oyuncular kafası hiç bir şekilde dağılıp başka konulara kaymamalı. fb kaybederse üzülür tabi ama yarıştan düşmezler biz ise belki de kaybetme halinde kaosa düşeriz. Bana göre maçın ağırlığı şuan bizde muhtemelen yeneriz ama deprem rehavet filan yapmamıştır umarım.

fb yenerse şampi gibi duruyor. Biz yenersek lig dengelenir. Beraberlik aynı tas aynı hamam devam eder ama saraçoğluna gideceğimiz için fb avantajlı çıkmış olur. Bizim bu maça fb den daha fazla ihtiyacımız var. Yani daha motive çıkmamız gerekiyor oyuncular kafası hiç bir şekilde dağılıp başka konulara kaymamalı. fb kaybederse üzülür tabi ama yarıştan düşmezler biz ise belki de kaybetme halinde kaosa düşeriz. Bana göre maçın ağırlığı şuan bizde muhtemelen yeneriz ama deprem rehavet filan yapmamıştır umarım.

Depremle alakayi halen cozemedim.Deprem niye sadece bizimkileri etkilesin ki?

Kritik bir müsabaka. Çok ufak şeyler bile etkileyebilir. fb liler de etkilenecektir ancak ama bizimkiler azıcık bile daha fazla demotive olursa bu bile neticeye etki yapabilir. Ucu ucuna daha favoriyiz işte o da seyirci avantajıyla. Hangi teknik ekip daha iyi hazırlanırsa muhtemelen o kazanacak. Onlar beceri gösteremezse Cücü berabere bitirecek.

Stada gelen taraftarı çok etkiler maça giden az olabilir gidenlerin de kafası dolu olur takım zaten uyuyor uyumaya devam eder maç da başladığı gibi biter tahmin tabii bu kesin böyle olur demiyorum.

Belhanda niye kadroya yazılıyor? Yeni ameliyattan çıkmadı mı bu adam? Kırık çeneyle nasıl oynayacak? Maske hikaye, bu kadar erken dönemez.

Stada gelen taraftarı çok etkiler maça giden az olabilir gidenlerin de kafası dolu olur takım zaten uyuyor uyumaya devam eder maç da başladığı gibi biter tahmin tabii bu kesin böyle olur demiyorum.

AAK bana attığı engeli kaldırmış ne düşünüyorsunuz baylar? @Aydın Aslan teknik ekibimize ve hocaya yaptığım eleştiriler etkili mi acaba bunda?

Kazanmak psikolojik acidan sart. Sezonun baslarindayiz, 3 puanin telafisi olur tabi ancak bu macta puan kaybedersek bizim kafamizda (basta oyuncular) "bu sezon olmayabilir yaw" suphesi uyanabilir, Fenerbahce'de de tam tersi, gectigimiz sezonun sampiyonunu yenmekle/deplasmanda beraberlige zorlamakla "bu sezon cidden sampiyon olabiliriz" fikri daha somut bi sekilde yerlesir. Kazandigimiz takdirde de bizim ozguvenimiz artar, Fenerbahce'ninki buyuk bi yara alir.

2-0 diyorum.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt