Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Emre purple oynamali bunlara iyi kart aldirir tutamazlar bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çözüm derhal HAMZA hoca
Deprem oyuncuların ve teknik ekibin maç odağını düşürüp maçın skor ağırlığını beraberliğe itmiş olabilir mi?
Ne alaka lan
Geçen seneden gördük ki 2 olunca da bizim olmuyor. Yaa biran önce 3 olsun yada ilk golü 90+4 te atalım.1-0 olsun bizim olsun demiyelim çünkü 1 olunca bizim olmuyor
fb yenerse şampi gibi duruyor. Biz yenersek lig dengelenir. Beraberlik aynı tas aynı hamam devam eder ama saraçoğluna gideceğimiz için fb avantajlı çıkmış olur. Bizim bu maça fb den daha fazla ihtiyacımız var. Yani daha motive çıkmamız gerekiyor oyuncular kafası hiç bir şekilde dağılıp başka konulara kaymamalı. fb kaybederse üzülür tabi ama yarıştan düşmezler biz ise belki de kaybetme halinde kaosa düşeriz. Bana göre maçın ağırlığı şuan bizde muhtemelen yeneriz ama deprem rehavet filan yapmamıştır umarım.
Depremle alakayi halen cozemedim.Deprem niye sadece bizimkileri etkilesin ki?
Depremle alakayi halen cozemedim.Deprem niye sadece bizimkileri etkilesin ki?
Stada gelen taraftarı çok etkiler maça giden az olabilir gidenlerin de kafası dolu olur takım zaten uyuyor uyumaya devam eder maç da başladığı gibi biter tahmin tabii bu kesin böyle olur demiyorum.
AAK bana attığı engeli kaldırmış ne düşünüyorsunuz baylar? @Aydın Aslan teknik ekibimize ve hocaya yaptığım eleştiriler etkili mi acaba bunda?
Göklerden gelen bir karar vardırBelhanda niye kadroya yazılıyor? Yeni ameliyattan çıkmadı mı bu adam? Kırık çeneyle nasıl oynayacak? Maske hikaye, bu kadar erken dönemez.
deprem olayi herkesi alt üst etti. yarin(yani cmtesi) derbi var kimse odaklanamadi dahaHavaya giremedik ya.
5 10 bin kisi stada gelmezse sasirmam hattadeprem olayi herkesi alt üst etti. yarin(yani cmtesi) derbi var kimse odaklanamadi daha