- 26 Eylül 2012
- 121.849
- 72.309
- 5.068
Bizim takımda o ışığı görmüyorum. Kazanırsak da 1 farklı kazanırız bence.Fener'in savunması bizden fecaat olduğu için ilk golü atarsak arkada müthiş alan buluruz. Kendi sahasında Ankaragücü'ne karşı kontrollü önde oynamayı beceremeyen takım derbi deplasmanında gol atmak zorunda durumuna düşerse hallaç pamuğuna döner. Ama biz dandik Trabzon'un kendi sahasında ilk 20 dakikada bize yaptığı baskının ne kadarını yapabiliriz, yine uyuşuk başlayıp kötü Fener'i maça ortak eder ve puana inandırır mıyız, senin dediğin gibi gol atarsak bir tane yiyene kadar kendi yarı sahamıza kapanır mıyız bilemiyorum. Normal şartlarda iki takımın kadro kalitesi arasında hakikaten korkunç fark var. Fener bizi şu tarz kadro dezavantajlarıyla yakaladığında Hagi'nin döneminde aldığımız Kadıköy beraberliğini bile göremiyorduk hatırlarsan. Ama terazinin bu tarafında biz olunca ne yaparız kestirmek zor, hele geçen sene Arena'ya teknik direktörsüz gelen Fener'e 2-0'dan az daha maçı verecek bir oyun oynadıktan sonra daha da zor. İnşallah 2011-12'deki 3-1'lik maç gibi olur da o maçta yapamadığımız tarihi farkı yarın akşam yaparız. PSG maçı için de güzel gövde gösterisi olur. Rütbemiz farklıysa göstereceğimiz gün bugündür, lafta söylemeyle iş bitmiyor.
Maalesef yine beraberlik bekliyorum, umarım yanılırım da eze eze yeneriz tabi ki.
sent via GSC