Fener'in savunması bizden fecaat olduğu için ilk golü atarsak arkada müthiş alan buluruz. Kendi sahasında Ankaragücü'ne karşı kontrollü önde oynamayı beceremeyen takım derbi deplasmanında gol atmak zorunda durumuna düşerse hallaç pamuğuna döner. Ama biz dandik Trabzon'un kendi sahasında ilk 20 dakikada bize yaptığı baskının ne kadarını yapabiliriz, yine uyuşuk başlayıp kötü Fener'i maça ortak eder ve puana inandırır mıyız, senin dediğin gibi gol atarsak bir tane yiyene kadar kendi yarı sahamıza kapanır mıyız bilemiyorum. Normal şartlarda iki takımın kadro kalitesi arasında hakikaten korkunç fark var. Fener bizi şu tarz kadro dezavantajlarıyla yakaladığında Hagi'nin döneminde aldığımız Kadıköy beraberliğini bile göremiyorduk hatırlarsan. Ama terazinin bu tarafında biz olunca ne yaparız kestirmek zor, hele geçen sene Arena'ya teknik direktörsüz gelen Fener'e 2-0'dan az daha maçı verecek bir oyun oynadıktan sonra daha da zor. İnşallah 2011-12'deki 3-1'lik maç gibi olur da o maçta yapamadığımız tarihi farkı yarın akşam yaparız. PSG maçı için de güzel gövde gösterisi olur. Rütbemiz farklıysa göstereceğimiz gün bugündür, lafta söylemeyle iş bitmiyor.
Bizim takımda o ışığı görmüyorum. Kazanırsak da 1 farklı kazanırız bence.

Maalesef yine beraberlik bekliyorum, umarım yanılırım da eze eze yeneriz tabi ki.

sent via GSC

bizim takim top mod oynamıyor ,ne bilim öyle heyecanlı bir mac olucagini sanmam
gabiz olur cikariz yine
çift fortvetlik mac aslında tam

Ozan - Zanka - Jailson - Dirar savunma dörtlüsü ile çıkarlar heralde. Kesinlikle baskı yiyebilecek ve zorlanacak bir dörtlü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabır sabır sabır.. Yeminimi bozup yazıyorum.

Yaklaşık 140m€ luk bir kadron var.. Tarihinin en yuksek butceli kadrosu var. Falcao var. Bu maçta da yenemeyeceksen, hangi maçta yeneceksin?

Alanya-Fener macını izleyen herkes kilidi cozmustur. Umarım FT de geregini yapar.. Bu maçtan tırsan, korkan renkdaslarıma dayanamadım, yazdım.. Bu maçı farkla kazanmalıyız.. Yeter ki cesur oynayalım, korkmayalım. Bu maçın taktiği 4-4-2 olmalı. İlerde Falcao-Andone oynamalı.. Ikınci yarı Emre Mor oynamalı..

Fenerin defansı leş..

Unutmayalım: Cesurlar bir kere ölür, korkaklar hergün..

Amaan strese girdim nefret ediyorum Derbi günlerinden, ne uyutuyor ne maç saatine kadar zaman geçiyor, maçı izlemek zaten ayrı eziyet karnında bir yumruyla sinir stres eşliğinde 90 dakika.

Yine stres yaptım sebebi çok saçma çünkü koyacağımızı hissediyorum, ulan ne zaman böyle hissetsem bu ezikler bizden puan alıyor. Şöyle hafif ortada görünce maçı yeniyoruz. İnş bir karamsarlıkla başlarım güne

Yaklaşık 140m€ luk bir kadron var.. Tarihinin en yuksek butceli kadrosu var. Falcao var. Bu maçta da yenemeyeceksen, hangi maçta yeneceksin?

Alanya-Fener macını izleyen herkes kilidi cozmustur. Umarım FT de geregini yapar.. Bu maçtan tırsan, korkan renkdaslarıma dayanamadım, yazdım.. Bu maçı farkla kazanmalıyız.. Yeter ki cesur oynayalım, korkmayalım. Bu maçın taktiği 4-4-2 olmalı. İlerde Falcao-Andone oynamalı.. Ikınci yarı Emre Mor oynamalı..

Fenerin defansı leş..

kıral h.g seninle artık 1 tık daha güçlüyüz

Fenerin defansı leş..

O degilde simi bunlarin kalede Volkanda yok.. Hani bizim maclarda pembe panter kesilen.

Daha once de yazdim burada.

Deniz Vedat Tolga

Su hucum hatti bildiginiz Anadolu takimi hucum hatti. Alanya'nin, Malatya'nin filan hucum hatti daha tehlikeliydi diyince ironi sanan var.

√ Moses ve Garry gibi iki pirpir kanat oyuncusundan yoksunlar. Bizim stoperleri zorlayabilecek, supriz yapabilecek oyuncalari yok.
√ Zanka Jailson ikilisi zaten saatli bomba. Alanya macini izleyen herkes gormustur. Baski yiyince samar oglanina donuyorlar. Pres sart.
Burda kilit isim ise Emre. Emre'nin defanstan topu alip oyun kurmasina mumkun mertebe engel olmaliyiz.
√ Kruse ben kaliteyim diyor. İyi sutor, iyi pasor... Lakin oyuna agirlik koyan bi performansi ortaya koyamadi. Baskili oynarsak iyice oyundan dusecegini dusunuyorum. Zaten defansif katkisi olan biri degil. Bunu avantaja cevirebiliriz.

× Butun kaynaklar Belhanda 11'de diyor ve bunu bi turlu aklim kesmiyor. Bu adamin cenesinde parcali kirik var. Saglam haliyle bile vasati cogu zaman asamadi. Bu kirik cene ile nasil ikili mucadeleye girecek, nasil hava topuna cikacak?
Bir de maske olayi var tabii. Koruyucu maske hem macta onu surekli rahatsiz edecek, hem de gorus acisini kisitlayacak. Bu adam nasil cevre kontrolu yapacak?
× Lemina son macta gosterdi ki hazir degil. Orta sahada zaten Belhanda gibi kocaman bir soru isareti varken Lemina'yi da isin icine katmak hic mantikli gelmiyor. Kaldi ki, sen defansif bir oyun anlayisi ile sahaya cikmiyorsan orta alanda elinde Nzonzi gibi harika bir kesici varken baska bi 6 numara ile daha baslamak mantikli mi? Oyunu kim kuracak? Nasil rakip sahaya yerleseceksin? Nasil top cevireceksin? Lemina gecis oyununu iyi oynayabilir, atletizmi olan bi oyuncu. Ancak set oyunu oynayacaksan sana Seri lazim. Hayir, son macta da cok iyiydi ustelik.
× Rakibinde Zanka Jailson gibi sok preste afallayan, arkalarina atilan her topun pozisyona donustugu bir tandem varken neden Andone Falcao cikmiyoruz? Andone pres yapan, defans arkasina kosularla stoperleri bezdiren bi oyuncu. Andone'nin yayin oralarda pres gucu ile defanstan calabilecegi toplarda veya onlari hataya suruklemek suretiyle olusacak pozisyonlarda ve gerek akan oyunda gerekse duran toplarda rakip stoperler onla ugrasirken Falcao fisi cekecek pozisyonlara kendini daha rahat sokabilir.

Hocanin kafasindaki 11:
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Lemina Belhanda
Fegh Falcao Babel

Benim cikmamiz gerektigini dusundugum 11:
Muslera
Sener Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Omer
Feghouli
Falcao Andone

Hocanin cikaracagi kadro bana mantikli gelmiyor...

Son düzenleme:
2-1 2-0 gibi bir skor olabilir.
Babel ve Falcao dan umutluyum.
Fener i bu kadar eksik bir daha yakalayamayız.

Sağ bek Ozan
Sol bek Dirar
Stoper Jailson
Sol açık Tolga

Eğer bu şekilde çıkarlarsa çok rahat kazanmalıyız. Tabi hakem faciası olmadan kartların havada uçuşmadığı ve sakin kalıp sadece oyuna odaklanarak.

Geri
Üst Alt