Diğer derbiler aksine çok rahatım, hiç gerginlik yok.Kazanacağiz havası hakim.Çevremdeki herkes de öyle.Zannedersen bunun sebebi bizden kaynaklanmıyor; oturmamış defans kurgusu ve takım kimyası ile sadece bu maçta değil bütün deplasman maçlarında (başakşehir, Kasımpaşa hariç) ve derbilerde de kazanamayacak görüntüsü veren ve de Ersun Yanal'la klasik bir iç saha takımına dönüşen Fenerbahçe.

Emre ins yine arazi olur

EFisu3CWkAASfhj

EFisvX6XUAEai7q

EFisv8QW4AEJGQA

EFiswdmWsAA3D-N

Son 2yildir derbileri sinirden izleyemiyorum buradan takip ediyorum üstelik en rezil fenerle oynadık hep bu sene ise ne sinir ne stres var
Taraftara güveniyorum en çok o yalı cocugunu hoplatacaklardir

Zengin Kızla, Fakir Ama Gururlu Delikanlının Filmini Bilirsiniz Değil mi..

Filmin Sonu Hiç Değişmez ....
Delikankı, Zengin Kızı Her Seferinde Götürür ..😎

Kadro olarak bariz bir şekilde biz öndeyiz. Form durumları tartışılır ama istediğimiz oyunu oturtabilirsek akşam fena şeyler olabilir.

Öncelikle herkese iyi günler,

Fenerbahçe'yi ligde en son Ekim 2014'te yendik, hani şu Sneijder'in bir sağdan bir soldan Volkan'ı avladığı.

Hayatta hep inandığım bir nokta var, bir şey gecikiyorsa eğer en güzelini beklediği içindir, üzerimize oynanan oyunlar malumunuz bence o gün bugün hem de normal bir galibiyet olmayacak.

Zaten oyuncu kadrosu olarak fersah fersah öndeyiz, Fenerbahçe'nin bizi tehdit edecek, korkutacak bir aksiyonu saha içerisinde yok.

3 farklı bir galibiyet bekliyorum.
3-0
4-1
5-2

Şu maçı bir şekilde kazanalım, 3-4 hafta daha sürer bizim kötü oyunumuz. Falcao hazır değil, hatta sakat sakat oynuyor. Lemina 30 dakika bile oynayacak durumda değil nefesi yetmiyor adamın. Ömer orta sahada iyi oynuyor ama Ömer yani sonuçta standartı belli oyunumuza seviye atlatmaz mücadale içinde geçecek maçlarda orta sahaya sertlik katabilir. Gelelim Babel konusuna; şu ana kadar beni yanılttı açıkçası. Takımın el freni gibi, topla çok oynuyor, derbide kızağa çekilirse şaşırmam.
Fenerbahçe'nin defans hattı bizimkine göre kötünün kötüsü, hücumu bize göre daha tempolu fakat yaratıcılık konusunda sıkıntıları var. Her ne kadar Kruse'yi şu ana kadar beğenmemiş olsam da insiyatif aldığı zamanlarda çok tehlikeli ataklarda başrol oynuyor. Fener'i yenmek orta sahada Emre ve oyun kurucu stoperlerine baskıyla olabilir. Sıkıcı ve gergin bir maç olacağını düşünüyorum. Kenar yönetimimiz de umarım aklını başına almıştır, alırken de taraftarı memnun edeceğim diye hata yapmazlar umarım.
Benim derbi ilk 11'im şu şekilde olurdu: Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Nzonzo-Seri-Belhanda-Feghouli-Jimmy-Falcao.
İlk devre bu kadroyla bir gol bulabilirsek ikinci devre tercihlerim oyunun gidişatına göre; Jimmy-Emre/Andone ve belki Seri Donk/Taylan değişikliği görebiliriz. Son değişiklik olarak da Feghouli-Babel değişikliği yapabiliriz. Oyun sistemini tartışamayacağım çünkü ne oynandığını bir türlü çözemedim. Tek söyleyeceğim şey; Belhanda veya Seri set hücumlarında Nzonzi ile Marcao'ya yardımcı olmazlarsa Fener bizi kendi sahamıza gömer. Tabi bu durumlar oyunun normal akışında olabilecek şeyler; Allah korusun bir kırmızı veya bir sakatlık her şeyi değiştirebilir. Saygılar, Saldır Galatasaray'ım.
Defans hattı hariç diğer mevkiler değişmemiş ve formsuz Galatasaray'ımız ile daha istekli defans zaafı bizimki gibi olan Fenerbahçe maçı beraberlikle sonuçlanır. Skor tahminim 0-0 veya 1-1.
Çünkü takımda galibiyet havası göremiyorum. Eskiden olsa 1 hafta önceden maçı kazanırdık ama uzun zamandır Fener'e karşı kazanamıyoruz bu bir gerçek. İnşallah bozulur bu seri.

Feneri biraz izlediyse hoca emre ve andone oynamalı
Emre bu maçı kafa olarak kaldıramayabilir. En azından ilk 11 başlatmak doğru olmaz bence. Fener savunmasının direncini kırıp yorduktan sonra oyuna almak daha mantıklı. Son 30 dakika ideal bence.

Babel Falcao Feghouli 3lüsü kağıt üzerinde iyi gözükse de çok presli oynamıyorlar, fenerin çok hata yapan savunmasına karşı Andone ve Emre fark yaratır bence

Malatyadaki kaybedilen puanlar bendeki bütün derbi heycanını yerle bir etti ya. İnşallah düzelir maç saatine kadar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt