Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.934
- 10.779
- 2.838
ozan-emre-gustavo-tolga
diyolar çüş lan aykut bile yapmazdı böylesini
diyolar çüş lan aykut bile yapmazdı böylesini

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yenilirsek de bu hafta 5 olur.
ben galibiyet ihtimalini düşük görüyorum. boş yere risk alıp tehlikeye davetiye çıkarmadan oynamak lazım. geri düşersek şu zor gol atan halimizle hiç çeviremeyiz.
Bugun yenemezsek Psg'ye de yenilir.Buyuk bir buhrana gireriz.Gencler de Ts deplasmaninda 1 puan alip,lider Alanya'ya ilk puan kaybini yasatti 2 haftada.Sakat mac o da.Gerci 3-4 deplasman disinda hangi deplasman sakat degil ki
Ekli dosyayı görüntüle 62220
Fatih Terim : 8 de kapanır 18 de, 30 puan var yeter ki biz kazanalım
Levent Şahin : Benim hissiyatımın başladığı %100 şampiyon olacağımız dediğim maç Erzurum maçı sonrası oyuncuların birbirleriyle konuşmaları ve kenetlenmeleriydi
Ekli dosyayı görüntüle 62221
Hocanın özüne döneceği ve vurup gideceğimiz bir maç olmasını temenni ediyorum
Fener maçında şu ortamda hele beraberlik muhabbeti veya maça bu niyetle çıkmak kabul edilemez yenmeye oynamalıyız, maç kendisi oraya gelirse ayrı bir konu ama beraberliği kabul eden bir yapı görmek kabul edilemez.
Olası bir taşkınlıkta en az 3 maç seyircisiz verirler. Nihat denilen dallama hazır kıta bekliyorOyuncularıyla, teknik ekipleriyle, taraftarlarıyla, hakemleriyle her türlü pisliği yapacaklar. Tahriğe kapılmamak lazım. Takır takır oynayıp gereken cevabı sahada veremezsek de bir zahmet teknik ekip bırakıp gitsin bu işi.
Ya evet tahrike kapılmamamız lazım da iyi cilve yapıyorlar, her seferinde azdırıyorlar bizi ne yapalım. YaradılışOyuncularıyla, teknik ekipleriyle, taraftarlarıyla, hakemleriyle her türlü pisliği yapacaklar. Tahriğe kapılmamak lazım. Takır takır oynayıp gereken cevabı sahada veremezsek de bir zahmet teknik ekip bırakıp gitsin bu işi.

Olası bir taşkınlıkta en az 3 maç seyircisiz verirler. Nihat denilen dallama hazır kıta bekliyor