yenilirsek de bu hafta 5 olur.

ben galibiyet ihtimalini düşük görüyorum. boş yere risk alıp tehlikeye davetiye çıkarmadan oynamak lazım. geri düşersek şu zor gol atan halimizle hiç çeviremeyiz.

Dediklerinize katiliyorum kolay olmayacak ama bu maca once 1 puan icin cikilmaz.Super Final'deki ilk maca 1 puan oncelikli cikilabilirdi mesela ama buna olmaz.

Bugun yenemezsek Psg'ye de yenilir.Buyuk bir buhrana gireriz.Gencler de Ts deplasmaninda 1 puan alip,lider Alanya'ya ilk puan kaybini yasatti 2 haftada.Sakat mac o da.Gerci 3-4 deplasman disinda hangi deplasman sakat degil ki

1569685416708.png

Fatih Terim : 8 de kapanır 18 de, 30 puan var yeter ki biz kazanalım

Levent Şahin : Benim hissiyatımın başladığı %100 şampiyon olacağımız dediğim an; Erzurum maçı sonrası oyuncuların birbirleriyle konuşmaları ve kenetlenmeleriydi

bazen yürekli kayıplar korkak zaferlerden daha önemlidir ile ilgili görsel sonucu

Hocanın özüne döneceği ve vurup gideceğimiz bir maç olmasını temenni ediyorum

Ekli dosyayı görüntüle 62220

Fatih Terim : 8 de kapanır 18 de, 30 puan var yeter ki biz kazanalım

Levent Şahin : Benim hissiyatımın başladığı %100 şampiyon olacağımız dediğim maç Erzurum maçı sonrası oyuncuların birbirleriyle konuşmaları ve kenetlenmeleriydi

Ekli dosyayı görüntüle 62221

Hocanın özüne döneceği ve vurup gideceğimiz bir maç olmasını temenni ediyorum

Basak'la 8'i kapatirsin da Fb 8 yaparsa donusu o kadar kolay olmaz diyorum

Puan kaybini goze alan lutfen bu konuya ugramasin. Yigit Karagoz ve Kortun guzelleri konularinda arkadaslari agirlayabiliriz. Lakin bu konuda olmasin bir zahmet. Sinerjiyi bozmaya gerek yok. Evire cevire yenmemiz lazim. Karsi tarafa 'TFF, MHK, PFDK, Tahkim, kulüpler birligi - alayiniz gelin' mesajı vermeliyiz bugun.

Net

Bu taraftar önünde fenerbahce bizi yeniyorsa sampiyon olsun zaten. İnanmışlar bu sene şampiyon olacaklar deriz.

Bu maçı Galatasaray kazanacaktır. Aynı 2011 3-1 derbisi öncesi yaşananlar yaşanıyor. Fenerbahce'yi uzun zamandır yenemiyorduk şimdide aynı.

Skor tahminim 4-2

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncularıyla, teknik ekipleriyle, taraftarlarıyla, hakemleriyle her türlü pisliği yapacaklar. Tahriğe kapılmamak lazım. Takır takır oynayıp gereken cevabı sahada veremezsek de bir zahmet teknik ekip bırakıp gitsin bu işi.

Oyuncularıyla, teknik ekipleriyle, taraftarlarıyla, hakemleriyle her türlü pisliği yapacaklar. Tahriğe kapılmamak lazım. Takır takır oynayıp gereken cevabı sahada veremezsek de bir zahmet teknik ekip bırakıp gitsin bu işi.
Olası bir taşkınlıkta en az 3 maç seyircisiz verirler. Nihat denilen dallama hazır kıta bekliyor

Ya evet tahrike kapılmamamız lazım da iyi cilve yapıyorlar, her seferinde azdırıyorlar bizi ne yapalım. Yaradılış

Beraberlik filan kabul edilemez ama gerçekler var. Yenilmek bizi büyük uçuruma atar. Derbilerde yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Eğer o josef de souza'nın attığı maçtaki hataya düşersek sezonu kapatırız. Çok dikkatli akıllı oynamamız lazım. Karşımızda güçlü takım var boş değiller.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt