⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

En son zevk alarak izlediğim maç herhalde Gomisin 4, 5 tane attığı bir deplasman vardı, o maç olsa gerek

Muslera
Şener Donk Marcao Taşdemir
Emre Nzonzi Seri Jimmy
Adem Andone

Şu maça şöyle çıksak almıştık. Seri tek ayağıyla bozuk midesiyle s.çuktan iyidir...

Feg bel babel mariano nagatomo selçuk kadro dışı bırakılacağı yerde 11 başlıyor

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resmen ölü toprağı serpilmiş gibiyiz
bu oyunla bir şey olmaz bizden
şu takıma karşı bile korkarak oynuyorsun
yazık..
vallahi çıldırıyorum

Son 5 resmi maçta 1 gol atabildik. Sadece 1 gol. Büyük ihtimal çektiğimiz toplam şut 10, kaleyi bulan da 2 ya da 3 tür.

şu kadro son yıllarda stsl'nin gördüğü en iyi oyunu oynayabilecek kapasite de. bu kadar rezil oyunu oynatmayı hikmet karamanından yılmaz vuralına artık kimi sayarsan say hiçbiri istese de başaramaz.
hele ki bu oyuncu tercihlerini...

neyse düzgün birşey yazılacak bir maç değil. yazayım desem forum tarihinin en uzun cezasını yiyeceğim müebbet falan. allah belasını versin böyle maçın da emeği geçenlerinde

Koskoca Galatasaray'ın futbolcuları neden gol için cayır cayır uğraşmıyor? Bu kadar pas hatasını nasıl yapabiliyorlar? Neden 10 dakikalık bir hapsetme, rakibi ceza sahasına kapatma bile yaşatamıyorlar? Çoğu mevkide ligin kalburüstü oyuncuları varken bu vurdumduymazlık niye bunun sebebini açıklasınlar. Bu rahatlık nereden geliyor hedef şampiyonluk değil mi?

Koskoca Galatasaray 7 maçta 6 gol atıp 6 gol yemiş ve sadece 10 puan alıp 11 puan kaybetmiş.Bırakın gidin Allah aşkına.Hadi puan kayıplarını onu bunu geçtim yok arkadaş 1 gram top oynamaz mı bi takım.Şu futbolu başka biri oynatsa haftalar öncesi laf ederdi herkes istifa başlıkları açılırdı.Yeter ya yeter şu futbolu hazmedemiyorum.Puanmış oymuş buymuş umrumda değil.Şu futbol kabul edilemez.

Takım öyle şu oyuncu böyle demeye gerek yok çok net hocanın yanlış seçimleriyle verildi bu maç başka açıklaması yok ...

Yada şöyle bir açıklama yapar İmparator Fatih Terim: ''Ben, Galatasaray seyircisinin üzüntüsünü anlarım ama benim olduğum bir yerde, Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasını kabul edemem.''

Onun olduğu yerde karamsarlığımız kabul edilemezmiş arkadaşlar. Evet hep birlikte şu oynanan futbola karamsar olmuyoruz çünkü Fatih Terim'in olduğu yerde karamsarlık kabul edilemez.

Ulan hatamızdan ders alıyoruz bazı şeylere çalışacağız denileli 15 gün oldu lan 15 gün bir dkmin değiştiği yok takımda. Taktikte aynı, mıymıy durumda aynı, oyuncuların durumuda aynı, değişikliklerde aynı.
Aynı kardeşim hersey aynı değişecek he bok değişecek

Koskoca Galatasaray'ın futbolcuları neden gol için cayır cayır uğraşmıyor? Bu kadar pas hatasını nasıl yapabiliyorlar? Neden 10 dakikalık bir hapsetme, rakibi ceza sahasına kapatma bile yaşatamıyorlar? Çoğu mevkide ligin kalburüstü oyuncuları varken bu vurdumduymazlık niye bunun sebebini açıklasınlar. Bu rahatlık nereden geliyor hedef şampiyonluk değil mi?
Demekki ARTIK kalburustu oyuncu degiller...

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt