Oktay Çelik
Sarı Üye
- 12 Mayıs 2013
- 348
- 110
- 733
Tudor’u özlediğimi hissediyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kovulur yakindaYada şöyle bir açıklama yapar İmparator Fatih Terim: ''Ben, Galatasaray seyircisinin üzüntüsünü anlarım ama benim olduğum bir yerde, Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasını kabul edemem.''
Onun olduğu yerde karamsarlığımız kabul edilemezmiş arkadaşlar. Evet hep birlikte şu oynanan futbola karamsar olmuyoruz çünkü Fatih Terim'in olduğu yerde karamsarlık kabul edilemez.
Biri 9 kisi kalmis takima karsi 90+7gelen golle
Fatih terim rezalet oyun oynatıyor bu takım elestirilmeli ama bu maç 3 5 2 olmazdi luyindama sakatti 3 lu savunmayı kimle kuracaktı seri de gıda zehirlenmesi yaşamış o yüzden 11 de değildi. Ama sen ligin 2 puanlı takımını bi Zahmet kimle oynarsan oyna yeneceksin yenmeyi geçtim pozisyonumuz yok doğru düzgünBu maç fatih hocaya yazılır her zaman iyi bir kadroyu bozar kendi takımını kurar ve sınıfta kalır istifa yakındır bilginize bu takım götünü kaldıramıyor forvete top taşımıyor ne oynadığını dahi bilmiyor takım maç seçiyor şampiyonlar Ligi'nde asılıyor maça Babel Selçuk belhanda ne verdi sürekli 11 oynuyor anlamak için uğraşıyorum anlamıyorum anlayan biri varsa seriyi neden kesti neden 3 5 2 bozdu neden anlamıyorum ihanete ediyorlar takıma ..
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün Belhanda'nın 90 dakika sahada olmasının hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.
Tudor’u özlediğimi hissediyorum