⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Simdi imparator cikar delikanli gibi konusup tum dunyaya adamlik dersi verir.

Yada şöyle bir açıklama yapar İmparator Fatih Terim: ''Ben, Galatasaray seyircisinin üzüntüsünü anlarım ama benim olduğum bir yerde, Galatasaray taraftarının karamsarlığa kapılmasını kabul edemem.''

Onun olduğu yerde karamsarlığımız kabul edilemezmiş arkadaşlar. Evet hep birlikte şu oynanan futbola karamsar olmuyoruz çünkü Fatih Terim'in olduğu yerde karamsarlık kabul edilemez.
Kovulur yakinda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence faih hoca birakmali.

Bir tatile gitsin. Tekrar geri gelir seneye.

Şimdi çıkar, sakın bana bu takım niye böyle oynuyor sorusunu sormayın surat ifadesiyle, bazı oyuncular kendine gelmeli mesajını verir. Ama gel gör ki haftaya aynı oyuncular ilk 11 deki yerini alır. Hoca kimseye bok atma yaşlandın artık. Korkak futbol oynatıyorsun, futbolcuları cezalandıracağına ödüllendiriyorsun. Her zamanki gibi 2 sene 6 haftan doldu kovulmadan git

Hocayı severim ama bugünkü kararlarına anlam veremedim

Mor ikinci yarıda başlasaydı maç bizim olurdu

Penaltı hak ettik

Su kulubun paralarina yazik, 3m euro aliyor utanmaz herif.

Sakız çiğneyenin antrenmandan kovulacagi bir ciddiyet lazım takıma, Kalli zamanındaki gibi

Bu maç fatih hocaya yazılır her zaman iyi bir kadroyu bozar kendi takımını kurar ve sınıfta kalır istifa yakındır bilginize bu takım götünü kaldıramıyor forvete top taşımıyor ne oynadığını dahi bilmiyor takım maç seçiyor şampiyonlar Ligi'nde asılıyor maça Babel Selçuk belhanda ne verdi sürekli 11 oynuyor anlamak için uğraşıyorum anlamıyorum anlayan biri varsa seriyi neden kesti neden 3 5 2 bozdu neden anlamıyorum ihanete ediyorlar takıma ..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih terim rezalet oyun oynatıyor bu takım elestirilmeli ama bu maç 3 5 2 olmazdi luyindama sakatti 3 lu savunmayı kimle kuracaktı seri de gıda zehirlenmesi yaşamış o yüzden 11 de değildi. Ama sen ligin 2 puanlı takımını bi Zahmet kimle oynarsan oyna yeneceksin yenmeyi geçtim pozisyonumuz yok doğru düzgün

Şu oyunu hazırlayan, bu rezalete müdahale etmeyen veya edemeyen, oyunu okuyamayan, yanlış değişiklikler yapan, sürekli ceza alan, takımı sürekli yalnız bırakan adam bir zahmet Galatasaray hocalığı yapmasın.

Nagatomo dede, Selçuk Dede ve Babel dededen oluşan sol kanat ağırlık hantalllık ve koordinasyon bozukluğunun vücut bulmuş hali gibiler.

Sokarım 4-4-2, 3-5-2 sine. Takımın en büyük problemi tempo ve enerji. Bu da hocaya yazar. Yürüyerek atağa çıkıyoruz. Bu takımda babannem bile oynar bırakın selçuğu

Fatih Terim ciyimdir ama yeter be hocam!

Feghouli'yi çıkardıya bide oyundan alay eder gibi :) artık gülüp geçiyorum yoksa kafayı yicem bu adam yüzünden.

Geri
Üst Alt