⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

ömer bek değil ortasaha yazdım bana dediysen, ortasahada en iyi oynayan elemanlardan biri olduğunu hatırlatmama lüzum yoktur sanırım
Omer orda iyi performans verdiginde Seri takima alisamamis Leminayi ve Taylani transfer etmeistik ve iyide katki verdi Lemina Ve Taylandan sonra ortasahada oynamasinada gerek yok Omerden kat ve kat daha hizli ddaha kuvvetli daha iyi calim atan Ndayeyi istemeyen adamlar Omeri ortasahaya yaziyor yaziktir.

İki milli maç arasını tek galibiyetle kapatmamak için bir zahmet kazanacağımızı düşünüyorum. Yine 3'lü başlayalım, Mariano-Yuto'dan en az birini tribünü yollayalım ve bir zahmet herkesi PSG kadar ciddiye alarak yolumuza devam edelim. Gönlümden geçen orta 5'linin sağında Belhanda, merkezde Feghouli'nin olması ama hoca büyük ihtimal kafa olarak tamamen bitmiş Belhanda'yı iyice çamura gömmeye devam edecektir. Bir yerde en azından ligde bir seri yapmamız gerekiyor artık. İçerde kaybettiğimiz ekstra 2-3 puana bakarsak bir an önce toparlanmazsak geçen yılki 69 puanı bile mumla arayacağız gibi gözüküyor.

Uzun uzun Analiz yapan biri vardi her mactan sonra paylasilirdi psg macindan sonra neden paylasilmidi o analiz .Tamda istedigi gi.
bi sistemi degistirdik Psg macindaki sistem hakkinda ne yazmis merak etttim

40.saniyedeki olay belhandanin ne kadar zor gorevi olduğunu gosteriyor zaten. Savunmadan topu alip atagi sonlandirmaya gidiyor adam. Bunun gibi pasi atip bosa hareketlenen bi allahin kulu yok takimda pasi atan duruyo abi.
Geçen bahsettigim mac buymus ben konya saniyodum, gomise gol attirmak icin altipasa kadar getirdi topu golünü atsin da rahatlasin diye. Her pozisyonu kendisi harciyodu gomis. Ama iyi forvetti iyi katki verdi. Bu dönem oyunumuz daha iyidi

40.saniyedeki olay belhandanin ne kadar zor gorevi olduğunu gosteriyor zaten. Savunmadan topu alip atagi sonlandirmaya gidiyor adam. Bunun gibi pasi atip bosa hareketlenen bi allahin kulu yok takimda pasi atan duruyo abi.
Geçen bahsettigim mac buymus ben konya saniyodum, gomise gol attirmak icin altipasa kadar getirdi topu golünü atsin da rahatlasin diye. Her pozisyonu kendisi harciyodu gomis. Ama iyi forvetti iyi katki verdi. Bu dönem oyunumuz daha iyidi

Kralın topun sorumluluğunu üstlenip aldığı riskler zaman zaman başa iş açsa da çoğu zamanda kapalı savunmalara karşı kilit açıyor. Elimizde ki statik olmayan mobil tek orta saha oyuncusu. Şuan formda değil fizik olarak zaafiyeti var ama tempoyu tutturunca geçen sezonun ikinci yarısında ki katkıyı verecektir.

Sizce bu kadro mu daha iyi?
Muslera
Mariano Lyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Belhanda
Feghouli
Andone Falcao

Bu kadro mu?
Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli/Belhanda
Andone Falcao

Yoksa bu mu?
Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli Belhanda
Falcao​

yenip atmamız gereken bir maç

kendimize gelelim artık

adam gibi oynayın yenin gelin

takılmadan gidelim bir süre lütfen gençler puan kaybına gerek yok artık. CL tamam da ligi de önemseyin biraz.

1-3 ya da 0-2 diyorum.

en azından şu iki maçtan 6 puan alalım önce G.Birliği sonra içerde Sivas.

Kralın topun sorumluluğunu üstlenip aldığı riskler zaman zaman başa iş açsa da çoğu zamanda kapalı savunmalara karşı kilit açıyor. Elimizde ki statik olmayan mobil tek orta saha oyuncusu. Şuan formda değil fizik olarak zaafiyeti var ama tempoyu tutturunca geçen sezonun ikinci yarısında ki katkıyı verecektir.
Lemina mı statik?

Geri
Üst Alt