Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.113
- 35.210
- 3.758
Emre ve andone ile başlasa çok iyi olur önde baskıyla başlarız ama hoca sanmam inadindan vazgeçsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turk ligini halâ anlayamadiniz degilmi?mücadele gücünüz yoksa,tempo yapacak oyuncunuz yoksa,press yapacak oyuncunuz yoksa mağlup oluyorsunuz işte.Bukadar basit...Gençlerbirliği 3-1 Galatasaray
Okadar da degildir. Zaten ara girecek. Topu topu 3 mac oynadi herifFalcao antremanlarda fotosu yine yok. Götürülmeyecek mi acaba
Kadr-ul olması gereken.___________Falcao______Andone__________
Emre t.__Ömer__Nzonzi__Seri__Şener
________Marcao___Donk___Boss_________
Babeli gomdun ha ruhu sad olsunKadr-ul olması gereken.
Yedeğe de 3 yabancı yazabiliyorsun bu şekilde. (Feghouli, Belhanda, Mariano)
Lyundama Lemina Falcao yokmus kadroda. Bu herif bunamis artik. Babel ve Belhandaya takintili bu herif
Nedesem bos lan harbi
Okadar da degildir. Zaten ara girecek. Topu topu 3 mac oynadi herif
Inanalim mi. Ise yarayacak herifler sakatlanmisücü de sakat
11 oynarsa bunadigina inanacagimTamda tahmin ettiğim gibi. Bizim sosyal medyayı kim kullanıyorsa sinsinin önde gideni,hafta boyunca antreman fotolarına bakıp neler olacağını tahmin edebilirsin. Yazıyorum mesela bak Adem Büyük 11'de olucak.
Lemina sakat doğruda diğer ikisi ne ara sakatlandi
Bilgilendirmede yapılmadı
Ömer'i sol.bek ademi kanat yaparsak tezegi avuclariz hoca bunu görüyordur umarım----Muslera----
Şener---Donk---Marcao---Nagatomo
-------Seri-------Nzonzi-----
----Emre----Feghouli-----Babel----
--------Andone-------------
En mantıklısı bu olur. Babele bu maçta katlanacaz Falcao yok. Belhandayı kızağa çekme zamanı,Ömer bekte olmuyor kimse gelipte Ömer demesin maç öncesi Ömer diyosunuz maç sonu sövüyorsunuz yine aynısı olur. Ama bu yazdığım kadronun çıkmayacağına adım gibi eminim.
--------Muslera-----
Şener----Donk----Marcao------Ömer
-----Seri------Nzonzi------
Adem-----Belhanda-----Feghouli---
----Andone---------
Adım gibi eminim bu çıkacak