⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Emre ve andone ile başlasa çok iyi olur önde baskıyla başlarız ama hoca sanmam inadindan vazgeçsin

Psg'ye ciktigimiz kadro ile cikilmali. Babel ve Belhanda disinda tabi. Babel'in yerine Andone. Belhanda'nin yerine Jimmy Durmaz olabilir

Bekleri unuttum. Mariano yerine Sener olur

Lyundama Lemina Falcao yokmus kadroda. Bu herif bunamis artik. Babel ve Belhandaya takintili bu herif

Nedesem bos lan harbi

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Paris Saint-Germain maçının ardından sağ üst arka adale grubunda ağrı hisseden ve bu bölgede zorlanma tespit edilerek tedavisine başlanan Christian Luyindama, aynı maç sonrası aşil tendonunda ağrı hisseden ve tedavisine başlanan Radamel Falcao ile tedavisi devam eden ve bugün düz koşulara başlayan Mario Lemina, Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer almıyor.

Tamda tahmin ettiğim gibi. Bizim sosyal medyayı kim kullanıyorsa sinsinin önde gideni,hafta boyunca antreman fotolarına bakıp neler olacağını tahmin edebilirsin. Yazıyorum mesela bak Adem Büyük 11'de olucak.
11 oynarsa bunadigina inanacagim

Lemina sakat doğruda diğer ikisi ne ara sakatlandi
Bilgilendirmede yapılmadı

----Muslera----
Şener---Donk---Marcao---Nagatomo

-------Seri-------Nzonzi-----

----Emre----Feghouli-----Babel----

--------Andone-------------

En mantıklısı bu olur. Babele bu maçta katlanacaz Falcao yok. Belhandayı kızağa çekme zamanı,Ömer bekte olmuyor kimse gelipte Ömer demesin maç öncesi Ömer diyosunuz maç sonu sövüyorsunuz yine aynısı olur. Ama bu yazdığım kadronun çıkmayacağına adım gibi eminim.

--------Muslera-----
Şener----Donk----Marcao------Ömer

-----Seri------Nzonzi------
Adem-----Belhanda-----Feghouli---

----Andone---------

Adım gibi eminim bu çıkacak

Lemina sakat doğruda diğer ikisi ne ara sakatlandi
Bilgilendirmede yapılmadı

Yapmıyorlar ki hiç bişey. Adamlar antremana çıkmıyor belli,ama antreman raporunda tedavisine başlandı falan denmiyor hiç. Falcao,Luyindamanın Salı günkü maçtan dolayı ağrıları bugün mü başladı sanki 2-3 gündür olan bişey

Ömer, Adem işlerine girmesinler aman.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

----Muslera----
Şener---Donk---Marcao---Nagatomo

-------Seri-------Nzonzi-----

----Emre----Feghouli-----Babel----

--------Andone-------------

En mantıklısı bu olur. Babele bu maçta katlanacaz Falcao yok. Belhandayı kızağa çekme zamanı,Ömer bekte olmuyor kimse gelipte Ömer demesin maç öncesi Ömer diyosunuz maç sonu sövüyorsunuz yine aynısı olur. Ama bu yazdığım kadronun çıkmayacağına adım gibi eminim.

--------Muslera-----
Şener----Donk----Marcao------Ömer

-----Seri------Nzonzi------
Adem-----Belhanda-----Feghouli---

----Andone---------

Adım gibi eminim bu çıkacak
Ömer'i sol.bek ademi kanat yaparsak tezegi avuclariz hoca bunu görüyordur umarım
Emre'ye mutlaka şans vermeli

Geri
Üst Alt