⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Fener de puan kaybettiğine göre artık ağız tadıyla yenilebiliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kazansak uçan kaçan fener'in üstüne çıkacağız ama ümidim çok az.

yenilmeyelim bari.

Ligin açık ara en kötü takımıyla oynayacağız bunları yenmek için ronaldo messiyi mi alalım şu kadro kazanamıyorsa artık stresede girmeye gerek yok zaten seyircileri yok fner kaybetmiş çıkın oynayın artık!!!

1 puan alıp farkı 1 azaltmamiz şart 3 puan zaten neydi unuttuk artik

Ter atacağımız bi maç.3 puanı alacaz Allah'ın izniyle..

Ne yapın edin bu maçı alın lan

Yeter artık kendinize gelin

Biz de bir yerde kazanmaya başlayacağız heralde arkadaşlar. 3'lü savunma Ömer-Mariano kanatlarıyla çıkarsak 60'da maçı bitiririz, 4'lü çıkarsak ıkına ıkına Belhanda'nın yaratıcılığını bekleriz. Eldeki kadroyla sistem oyuncu kadrosundan daha mühim bir done oldu bizim için. Falcao'nun yedeğini Andone yaptığın ortamda oyuncu kalitesinden önemlisi oyuncuları doğru sistemde oynatabilmektir. İnşallah hoca yine ezberini bozmaz da hafta içi PSG'ye karşı bile rezil olmayan takımı Gençler'e karşı aciz bir duruma sokmaz.

Güldük eğlendik artık sezona başlayalım Bi zahmet.

Ulen tam çoşacağımız Falcao'nun ısınacağı hafta adam DİNLENDİRİLMİŞ...

Şu forumda hocaya ençok destek olanlardan biriyim ama inanılmaz hataları olmaya başladı

galip gelin lan artık burnunu kırdığım herifleri

Bayragi burada alip, saracoglunda dikip, mayista kupanin yanina cakalim ve efsane bir sezon yasayalim derim

Sonucu kestiremiyorum kafamda oynatamıyorum maçı. İnşallah akıllanmış düzgün bir görüntü çizer takım sahada.

Ruhsuz saçma sapan silik bir oyun olmasında skor ne olursa olsun ...

Hadi lan bu sefer güldürün yüzümüzü artık. Milli araya moralli girelim valla yeter 2 aydır çektirdikleriniz

Geri
Üst Alt