⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

EzO6.jpg

Lemina ile Falcaoyu bu sene agiz tadi ile izleyemeyeceğiz galiba

Yine 4'lü savunma başlarsak #bugüngünlerdensinirkrizi'ne dönebileceğini düşünüyorum.

Kazanalım artık bir zahmet cidden. Bundan sonra fikstür çok zorlaşıyor. Bu maçı alamazsak işimiz çok zor.

Bir türlü tam ritim bulamadık ligde fakat son Paris maçında ortaya konan oyun takımın çıkışa geçeceğini gösterdi bile. Gençlerbirliği deplasmanları oldum olası çok zor geçer ama heralde karşımıza ilk defa böyle zayıf çıkacaklar. Haydi Aslanlar

#BugünGünlerdenGALATASARAY

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zor maç,rezil oyun,mağlubiyet bekliyorum. Takım sağolsun beklentimi hayli düşürdü 2-1 diyelim.

Ne yapıp edip babel-andone çift forvet çıkmalıyız.. En büyük sıkıntı orta 3lü seri-nzonzi in yanına yazacak adam yok.. Feghoulinin bu maç forvet arkası oynaması bizim için çok daha iyi olur.. Kanatsız oyunda çok sırotacağımızı düşünmüyorum zaten kanatlarımı çok etkisiz.. Ortadan gelip bolca karambol yaratmamız lazım babel-andone iyi karıştırır oraları biri fiziki diğeri mücadeleci.. Lemina sağlıklı olsa dediğim sistem gayet iyi işlerdi.. Ömer bayram nedense hiç güven vermiyor.. Taylanın durumu hakkında zerre fikrim yok.. Belhandayı söylemiyorum bile

Geri
Üst Alt