Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Yenemeyiz babel oynarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahrik etmişsin. Yenildiğimiz maçtan sonra aynısını yapsa sinirlenmez miydin? Biraz daha empati hayat kolaylaştırırfebe yenildikten sonra camı açıp febeye küfür edince febeli üst kat komşuyla kapıştım çok stresliyim net bir galibiyet alıp her golden sonra febe ve bejekeye gene camı açıp küfür edesim var
kalin olduğu için net duyulmuyor sesim ondan açıyorum camı rengimrenkdas küfür etmeni anlarim da cami acmak nedir yav![]()
kessssssssssssss lan almanya st. pauliye kufur etmiyorlar miTahrik etmişsin. Yenildiğimiz maçtan sonra aynısını yapsa sinirlenmez miydin? Biraz daha empati hayat kolaylaştırır
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seni bile oynatirim o cöpün yerineKadroya gel, fasli oynamasin diye okan kocuku bile koyacak utanmasa
![]()
aynen bu sene 3 maç üst üste kazanan takım büyük avantaj elde ederArtik bi galibiyet alalim en son ne zaman mac kazandik bu nedir ya, heralde bu sene sampiyonluk 60 puanda gelicek![]()
Bugün ömer 5 li nin solunda oynar kesin, yani yine küfür şov.Cidden şu Ömer bayram saçmalığı bitsin artık. Tutupta bugün sol bekte başlarsa yandık.
Ayrıca malesef içime doğan ademin 11'de başlaması buda olucak gibi. Hoca şu saçma sapan takıntılarından vazgeçmeli
Millete yine yargı dağıtmaya başlamışsın.yüzde yüz galatasaraylı olduğunuz gün
şampiyonlar ligi sizindir
illa duyuracan yanikalin olduğu için net duyulmuyor sesim ondan açıyorum camı rengim
kimlere ogizMillete yine yargı dağıtmaya başlamışsın.