⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

_______Luyi___Donk___Marcao
______________Nzonzi
Şener____Seri______Lemina_____Yuto
_________Falcao____Andone

PS:
Emre de Dak 60 itibaren oyuna dahil olsun.

Nagatomo oynamayacaksa solda Emre Taşdemir oynasın Ömer hem solda hem ortada leş

Duran topları çalışalım artık takımda uzun boylu çok adam var, ne zamandır duran top golü atamıyoruz.
Şu ligde Luyindama'nın üzerinden topa vurabilecek 1 tane futbolcu yok tek duran top organizasyonu olarak Luyindama'ya kafa vurdurmayı denesek yine başarılı oluruz

Direk Luyindama'nın kafasına atmana bile gerek yok, Luyindama'nın etrafına 10 top gönder 9 tanesine vurur adam daha Nzonzi var Falcao var Babel var Marcao var Donk var ama biz ne yapıyoruz ? ön direkteki rakibe nişanlayıp cılız bir orta kesiyoruz

Andone şov yapar Falcao'yu önümüzdeki maçlarda yedeğe çekeriz ta ki Falcao'nun kendine geleceği o gün gelene kadar

Güzel bir oyun allahım lütfen 🙏

Nando
Sener Donk Marcao Emre
Nzonzi Seri Taylan
Fegh Andone Emre

Hadi be Hoca. Babel ve o diger cop fasliyi oynatma
Musap Belhandayi ne kadar sevmesende begenmesende Deplasman kadrosunda yazacaksin guclu kuvvetli adam ortasahada sert olmamiz lazim bu ortasaha cok yumusak

Musap Belhandayi ne kadar sevmesende begenmesende Deplasman kadrosunda yazacaksin guclu kuvvetli adam ortasahada sert olmamiz lazim bu ortasaha cok yumusak
denizli deplasmaninda oynadi da ne halt yedi? ilk yarida rekora yakin top kayibi yapti. Yok abicim oynatmam, hele deplasmanda oynatmam. Ömer oynasin, taylan oynasin, fegh 10a gecip jimmy sagda oynasin.

Belhanda ne iceride ne dışarıda 11 yazilmamali artik. Skoru aldigimiz maclarda sonradan oyuna dahil olabilir

simdi yazdim diye bu aksam gol atar da oynanan oyun uzere degerlendirme yapacaksak feghouli de oynamaya hak etmiyor

Belhanda bence de oynamamalı ama medyada maskeyi çıkarttı vs haberleri dolanıyor. Muhtemelen ilk 11'deki yerini alacaktır.

Cl maci degil beyzadeler kasmaz gibi.

Hoca psg ve diger lig maçlarını iyi analiz edip ligde salan clde pres diye el kol isareti yapan ikiyuzluleri tespit edip gerekirse real macina alt yapidan takviye ile ciksin.

Bunlara cl de garanti forma vermeyeceksin.

belhanda oynarsa kornerlerdr gene ön direğe orta yapar bizide verem eder

Bugün yine 4141 sistemi bekliyorum.

Muslera
Mariano Donk Marcao Ömer
Nzonzi
Feghouli Belhanda Seri Babel
Andone

Kazanırız diye düşünüyorum. Takımın iyi oyununun dizilimden çok yürekle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Psg maçındaki gibi sogukkanlı olursak yine iyi oynar ve kazanırız

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tahminen 1 - 0 yenik basliyacagiz ve sonra debelenecegiz

Geri
Üst Alt