⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Garip kadrolar yapiyorsun kamk.Gecen mac Luyindama yoktu.Simdi de Nzonzi'yi koymamissin.Bunlar takimin en iyi 2 ismi

hocanin su sozuyle ilgili gorusun?

(Luyindama sorulmus)
Fazla söz söylemeye gerek yok sanırım. Bugün Christian Luyindama ismi altında sahada Van Dijk izledik sanki. [Guluyor] Gerek Di Maria'yı, gerek Icardi'yi, gerek Mbappe'yi sahadan sildi. Bugün oynadığı gibi oynamaya devam ederse, devre arasi çok ilginç paralar kazandırabilir.

Garip kadrolar yapiyorsun kamk.Gecen mac Luyindama yoktu.Simdi de Nzonzi'yi koymamissin.Bunlar takimin en iyi 2 ismi
Nzonzi dinlensin biraz bro. Ağır adam. Herhangi bir olumsuzlukta geri dönüşü uzun olur. Onun iyiliği için kestim onu. Yoksa dünkü ilk 11 oynasın fitim yani.

Tam İstanbul'dan kalkıp gitmelik maç diyerek cumartesi sabahı İstanbul'dan yola koyulma kararı verdik.

Ama deplasman tribünü ama Gençler tribünü...

Hadi bakalım.
welcome renktaş ben de bilet bulursam maça gideceğim hızlı trenden eryaman'da indikten sonra stat yakın

Marcao sol bek oynamaz mı arkadaşlar sol ayaklı bence Fatih Terim kendisinden iyi bir sol bek yaratabilir sert, fizikli, hızlı olması artıları, kondisyonu yeter mi bir ileri bir geri gidip gelmeye ve ortalarını geliştirmesi gerekir bunlar da handikapları. Fatih Hoca'nın böyle dokunuşları vardır bu sayede bir taşla 2 kuş vurmuş oluruz hem Nagatomo vitaminsizinden kurtulmuş oluruz sol bekte hem de Luyindama & Donk geçilmez taş defans hattını kurmuş oluruz.

hocanin su sozuyle ilgili gorusun?

(Luyindama sorulmus)
Fazla söz söylemeye gerek yok sanırım. Bugün Christian Luyindama ismi altında sahada Van Dijk izledik sanki. [Guluyor] Gerek Di Maria'yı, gerek Icardi'yi, gerek Mbappe'yi sahadan sildi. Bugün oynadığı gibi oynamaya devam ederse, devre arasi çok ilginç paralar kazandırabilir.

Belhandasini takimda tutmak icin arayis girisimi olarak degerlendiriyorum.Luyindama'yi satsin da stoper arayalim bir de devre arasinda.

Nzonzi dinlensin biraz bro. Ağır adam. Herhangi bir olumsuzlukta geri dönüşü uzun olur. Onun iyiliği için kestim onu. Yoksa dünkü ilk 11 oynasın fitim yani.
Agir oldugunu dusunmuyorum.

Marcao sol bek oynamaz mı arkadaşlar sol ayaklı bence Fatih Terim kendisinden iyi bir sol bek yaratabilir sert, fizikli, hızlı olması artıları, kondisyonu yeter mi bir ileri bir geri gidip gelmeye ve ortalarını geliştirmesi gerekir bunlar da handikapları. Fatih Hoca'nın böyle dokunuşları vardır bu sayede bir taşla 2 kuş vurmuş oluruz hem Nagatomo vitaminsizinden kurtulmuş oluruz sol bekte hem de Luyindama & Donk geçilmez taş defans hattını kurmuş oluruz.
10. Dakikada biter kondusyon

10. Dakikada biter kondusyon
ileri git gel yapmayacak hocam 4-4-2'de sadece defans yapsın yeter şu kadroda ileriyi seri andone falcao lemina ve belhanda halleder 5 hücum 5 defans şeklinde

Muslera
Mariano Luyindama Donk Marcao
Nzonzi
Lemina Belhanda
Seri
Andone Falcao

Muslera
Şener Lyundama Marcao Ömer
Lemina Nzonzi Seri
Andone Falcao Babel

Feghouli Belhanda Nagatomo Mariano ile güzel futbol oynamak imkansız ve artık yavaş yavaş onlarsız kadro kurmalı teknik ekibimiz.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ileri git gel yapmayacak hocam 4-4-2'de sadece defans yapsın yeter şu kadroda ileriyi seri andone falcao lemina ve belhanda halleder 5 hücum 5 defans şeklinde

Muslera
Mariano Luyindama Donk Marcao
Nzonzi
Lemina Belhanda
Seri
Andone Falcao
Peki bu kadroda Falcao'ya kim asist yapicak, kim pozisyon hazirlicak?

Maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Pazar günü oynanacak maçların biletleri satışa çıktı bu niye çıkmadı? Galatasaray tarafına bilet bulmakta zorluk çekmeyiz umarım.

Bugün luyindamayı virgil vd ilan edenler yarın ilk hatasında "semih kaya dan kötü" yazacaklar. Azıcık ayarınız olsun

Yönetim kapattı yine bizim tribün biletlerini anlaşılan. Ankara'daki taraftarı hiç düşünen yok, Akhisar maçında da aynısını yaptılar.

Yönetim kapattı yine bizim tribün biletlerini anlaşılan. Ankara'daki taraftarı hiç düşünen yok, Akhisar maçında da aynısını yaptılar.

Akhisar maçında açıktı ya 1 saatte falan bitti. Bu maça hiç açmadılar ama. Güya göz önünde internetten satılıyor bilet, göz göre göre haksızlık yapıyorlar.

belhandayı kesip 4 4 2 ye dönmezse galibiyet ile sonuçlanmayacak olan maç

Başlangıç dizilişiyle maçın sonundaki diziliş aynı olmaz. Muhtemelen 4-4-2 gibi bir şey olacak ama maç içinde olacağını düşünüyorum. Her rakibe karşı 5-3-2 başlanmaz bence. Hoca öyle söylemese bile PSG maçına özel bir durumdu.

Geri
Üst Alt