Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
evet güney kale arkasıDiğer kale arkası mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet güney kale arkasıDiğer kale arkası mı?
Takımı yine bu dizilişte kurmamın tek bir sebebi var takımda hücuma yazacak oyuncu bulamadım Babel&Feghouli ve Belhanda birbirinden kötü son 4 maçta sadece 1 gol attık o da 1.68 boyu olan Seri'nin kafa golü, hücumda bu kadar kötü olmamızın sebebi %99 Babel&Feghouli ve Belhanda üçlüsüdür
![]()
Ligde bu hafta sonu maçlar oynanacak sonra milli ara var reis sonra 18 Ekimde içeride Sivas maçıyla lige başlıyoruzreis millli ara nezaman kadar surcek ve nezaman basliyor
Bugunku oyun.Babel&Feghouli ve Belhanda üçlüsü olmadan bir oyun planı bulmaya bakalım
Bekleri de değiştirmemiz lazım be reis şöyle Fabra&Ander Capa gibi 2 tane fizikli kanadı kullanabilen bek oyuncumuz olsa dediğin gibi Andone&Lemina ikilisini eklesek çok farklı olabilirdiBugunku oyun.
Banel yerine andone, ismini kullanmak istemedigim o cop yerine Lemina
@Emrah Yıldırım ne derse o olacak bu saatten sonra.ersun avatarını geri istiyoruz
Ben Emre Tasdemir'i yazdim. Ömer Bayram'i sol beke koyacagima 3.kaleci Batuhan veya Jimmy Durmazi sol bek oynatirim.Sol beke Ömer'i yazan renktaşlarım siz çıldırmışsınız
Emre de aynı sezon başından beri ortada yok, kronik sakat herifBen Emre Tasdemir'i yazdim. Ömer Bayram'i sol beke koyacagima 3.kaleci Batuhan veya Jimmy Durmazi sol bek oynatirim.
Mojica + Linnes İNBekleri de değiştirmemiz lazım be reis şöyle Fabra&Ander Capa gibi 2 tane fizikli kanadı kullanabilen bek oyuncumuz olsa dediğin gibi Andone&Lemina ikilisini eklesek çok farklı olabilirdi