⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Takımı yine bu dizilişte kurmamın tek bir sebebi var takımda hücuma yazacak oyuncu bulamadım Babel&Feghouli ve Belhanda birbirinden kötü son 4 maçta sadece 1 gol attık o da 1.68 boyu olan Seri'nin kafa golü, hücumda bu kadar kötü olmamızın sebebi %99 Babel&Feghouli ve Belhanda üçlüsüdür

57175.jpg

Takımı yine bu dizilişte kurmamın tek bir sebebi var takımda hücuma yazacak oyuncu bulamadım Babel&Feghouli ve Belhanda birbirinden kötü son 4 maçta sadece 1 gol attık o da 1.68 boyu olan Seri'nin kafa golü, hücumda bu kadar kötü olmamızın sebebi %99 Babel&Feghouli ve Belhanda üçlüsüdür

57175.jpg

reis millli ara nezaman kadar surcek ve nezaman basliyor

Andone Falcao/Adem
Ömer/Emre/SüleymanSeri Belhanda Nzonzi Şener
Marcao Donk Luyindama
Muslera

Şeklinde göreceğimizi düşünüyorum takımı bekler dinlenir Babel dinlenir Belhandayı çıkarmaz Feghouli de dinlenir milli ara öncesi önemli maç

Aynı Kayseri maçında olduğu gibi bu maçı kazanıp milli araya girelim.Yoksa o ara geçmek bilmiyor.Eziyet oluyor anasını satayım.

Babel&Feghouli ve Belhanda üçlüsü olmadan bir oyun planı bulmaya bakalım

hoca rotasyon yapmayacaksa maca cikardigi 11 ve dizilisi bozmamali, belki dayi yerine sener olabilir

Lütfen Ömeri sol beke koymayin. Bu defans yapmayi bilmiyor. 5 metre den takip ediyor rakip oyuncusunu. Gecen hafta onun yüzünden yedik golu. Adamını kaçırdı, uyuyordu.. Geçen sene fener macinda yine bunun yüzünden yedik golu.

Geri
Üst Alt