⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

babeli oynatacagima ademi oynatirim en azindan bir seyler yapmaya calisir.
calisir yapamaz iste. Semih Senturk gibi sonradan oyuna girecek oyuncu kendisi. Kanat oynayacaksa bencede oynamasin Babel. Falcao'nun yoklugunda oynyabilir forvette andone ile

Vallahi taylandan sağ bek jimmy den de sol bek olur.Eğer 3'lu oynayacaksak.

Resim

MUSLERA

ŞENER - DONK - MARCAO - ÖMER

NZONZI

SELÇUK - BELHANDA

MOR - ANDONE - BABEL​

Muslera

Şener Donk Marcao Ömer

Seri Nzonzi

Feghouli Belhanda Adem

Andone

Onu bırak da yine Belhanda kazmasına gün doğdu. Hoca yine banko oynatır manevi evladını.

sent via GSC
Neyi gün dogdu abi sanki her mac yedek kaliyodu da sans bulacak, adamin cenesi kirik yine de o oynuyor kimseye gün dogmadi herkes işine baksın :) belki oynamaz ama belli degil ki daha

Ömeri sol bek yazmayın. Otoband yapiyor rakipler orayi. Ben rakip antrenöru olsam, ve bunu sol bek de görsem, devamlı bunun üzerinden oynayin derim.

1-2 2-3 gibi bir skorla zor da olsa kazanırız.

Falcao nun sakatlığı olduğunu sanmıyorum. Hocanın bilerek sakladığını düşünüyorum.

Andone güçlü yıpratıcı bir forvet. Gol atacağını düşünüyorum.

Umarım Babel yine bencillik yapmaz.

57313.jpg

Yedekler: Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Adem Büyük.

Lemina yoksa yukaridakilerden biri baslasin. Tercihim Jimmy olurdu. Uzun zamandir oynamiyor.

Diger oyuncular formayi hak etmiyor.​

Lemina dışında gayet güzel. O sol açık oynayabilir mi?

Oynayamazsa Jimmy veya Adem oynasın.

Sizce bu kadro mu daha iyi?
Muslera
Mariano Lyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Belhanda
Feghouli
Andone Falcao

Bu kadro mu?
Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli/Belhanda
Andone Falcao

Yoksa bu mu?
Muslera
Luyindama Donk Marcao
Mariano Seri Nzonzi Nagatomo
Feghouli Belhanda
Falcao​
:unsure: :(

Falcao yoksa babel oynamalı.Babel beklenenin altında ama bu gibi deplasmanlarda ileride top saklaman lazım..

Andone babel ikilisi çift forvet olabilir.

Muslera
Şener-donk-marco-naga
Fegouli-nzonzi-seri
Emre mor
Babel-andone

Bu kadroda hocanın prensi belhanda muhtemelen feg veya emrenin yerine oynar.

Böyle bir sistemle oynanabilir.
Olmadı beklerin biri öne çıkar üçlü oynanır.Ama üçlü sistem çok riskli.Psg maçında bile Sırf bu yüzden çok net pozisyonlar verdik.
Ama zorlanırsak tabiki mecbur denenebilir.

Beyler iyi akşamlar dilerim herkese takım yine Anadolu otel de mi kalacak bilgisi olan var mı?Varsa sevinirim oğlan başımın etini yedi çünkü

Falkaonun olmamasi hevesimi kacirdi ama futbol bu yapacak birşey yok. Kazanıp su cok ovulen fenerin ustune cikalim

yenersek rezil denilen galatasaray ucup kacan ersunlu muhtesem fenerin önüne gececek puan olarak. falcao ve luyindamanin olmadigi deplasmandan 3 puanla dönmek psikolojik üstünlügü ele almak demektir. fatih hoca avcidan sonra geri kalan hocalarin kimyasini bu galibiyetle bozabilir.

Geri
Üst Alt