⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Yine gol atamazsak yaziklar olsun. Artik bahane üretmenin manasi yok. Alanya'nin 5 puan gerisinde olmamaliyiz.

Bu maçın lamı cimi yok. 6 maçta 2 puan toplamış, Sessegnon ve Stancu dışında elle tutulur futbolcusu olmayan bir takımı yenemiyorsak artık ne sistem ne taktik ne futbolcu konuşmaya gerek kalmayacak.
Ben bu sezon deplasmanda 5 maçtan fazla kazanamayacağımızı düşünüyorum. Bu maçta kazanabileceğimiz o nadir maçlardan birisi. Bize verilen iddaa oranı dışında kafamı kurcalayan bir şey yok.

CL maç basın toplantısında ona soruldu zaten bu durum. Gülerek "Belki de başka birisi kullanmalı duran topları" şeklinde cevabını verdi.
Fatih Terim:Belhanda latife yapiyor
Yine gol atamazsak yaziklar olsun. Artik bahane üretmenin manasi yok. Alanya'nin 5 puan gerisinde olmamaliyiz.
1-0 one gecip yine geri gomulursek harbi soverim. ya da 1-0 one gecip emre moru sokmayip andoneyi cikartirsak bela okurum

Reis oynarsa, Gençleri susturur

mooor.jpeg

Maçı bekliyorum bu şekil

Dt6njSIWkAIgRI8.jpg

gençlerbirliği'nin hiç efor sarf etmeden galatasaray'ı kolaylıkla savunacağı bir 90 dakika izlemeye hazır olalım.

savunmasını hareket ettirmek zorunda bile kalmayacak g.birliği. bizim emekli memurlardan kurulmuş halı saha ekibi tek atak yapamadan bitirir maçı.

Muslera
Şener Donk Marcao Jimmy
Seri Nzonzi Ömer
Emre Andone Feghouli

Solbekde ömer oynamasin, babel ve belhanda yedekde olsunlar. 3 puan bizim insallah.

Gençlerbirliği deplasmanında teknik direktör olarak çıktığı dokuz maçın sadece üçünü kazanan Fatih Terim (3G 3B 3M), bu deplasmandaki son altı maçından altı puanla döndü ve tek galibiyeti ise Aralık 2011'de geldi (1G 3B 2M).
(Opta)

Geri
Üst Alt