⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Yemin ediyorum yoruyor insanı şu maç günleri. Nerde saçma sapan aksi şeyler var bizi bulur. 100 tane transfer yapıyosun hala Belhanda-Ömer oynuyor

Donk stoper olucak Selçuk - Ömer - Handa muazzam 3 lü

tenor.gif

yerli dwayne johnson sener ozbayrakliyi gormek isteriz

Nando
Sener Donk Marcao Nagatomo
Nzonzi
Fegh fasli Ömer Emre
Andone
olmali artik. Keske Taylan oynasa fasli casper yerine

4-4-2'nin kanadında Ömeri Forvetinde Ademi oynatan sen futboldan anlıyosun ben anlamıyorum :D
Berke konuştukca komik duruma dusuyorsun.442 de zaten bek veya ortasaha kanatlarda oynatilir.yani hem ofans hem defans yonu olmali ki ortasahadaki azligi tamamlayabilsinler.Ilerde zaten press gucu yuksek Andone varken yaninda Adem iş gorur.Uzatma artik.arastir sonra yaz.

Andone
Babel-Ömer-Zonzi-Belhanda-Cimi
Naga-Marcao-Donk-Sener

Cikar artik.

Berke konuştukca komik duruma dusuyorsun.442 de zaten bek veya ortasaha kanatlarda oynatilir.yani hem ofans hem defans yonu olmali ki ortasahadaki azligi tamamlayabilsinler.Ilerde zaten press gucu yuksek Andone varken yaninda Adem iş gorur.Uzatma artik.arastir sonra yaz.

Lan bide bilmiş tavırlarına girmiyor mu :D Hareketlere bak :D

Adem forvette iş görürmüş hey allahım ya kimlere kaldı futbol. 4-4-2'nin forvetlerinden biri gezici press gücü yüksek olur evet ama diğer forvetin aralara kaçan defansı uyutacak pozisyon bilgisi iyi olması lazım. Ademde bunların 1 tanesi yok.

Sen kanatta Ömer ve Jimmyle oyna 4-4-2'de bak bakıyım pozisyona girebiliyor musun.

Tamam Seri oynamayabilir ama Selçuk nedir ya

Taylan'ı ne diye aldık kardeşim o zaman biz

Son dakika..
Galatasaray ‘da Seri şoku...
Sarı-kırmızılıların PSG maçı yıldızı Seri dün gece gıda zehirlenmesi geçirdi. 2 ünite serum verildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in Seri ile konuştuktan sonra oynayıp oynamama konusunda son kararı verecek..
Gözler Terim’de..

Bu ne ya

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Son dakika..
Galatasaray ‘da Seri şoku...
Sarı-kırmızılıların PSG maçı yıldızı Seri dün gece gıda zehirlenmesi geçirdi. 2 ünite serum verildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in Seri ile konuştuktan sonra oynayıp oynamama konusunda son kararı verecek..
Gözler Terim’de..

Bu ne ya

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
lan bu neyaaa cildiracam

Seri'nin de olmayacak olmasıyla ben korkmaya başladım bu maçtan. Çok fazla rotasyon oyuncusu oldu kadroda. Birbirleriyle uyumları nasıl olucak merak ediyorum.

Seri oynamazsa en mantıklı kadro

--------Muslera-------
Şener-----Donk-----Marcao---------Nagatomo

---------Nzonzi-------Belhanda----
Emre-------Feghouli-----Babel
--------Andone-------

Belhanda,Babel ve Nagatomonun oynamasından bende haz etmiyorum ama eldeki en kaliteli kadro bu. Şurdan kimi oynatmasan maçı kaybetsen herkesin içine kuşku düşer acaba oynasa mıydı diye

Geri
Üst Alt