Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Yemin ediyorum yoruyor insanı şu maç günleri. Nerde saçma sapan aksi şeyler var bizi bulur. 100 tane transfer yapıyosun hala Belhanda-Ömer oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk stoper olucak Selçuk - Ömer - Handa muazzam 3 lü
Berke konuştukca komik duruma dusuyorsun.442 de zaten bek veya ortasaha kanatlarda oynatilir.yani hem ofans hem defans yonu olmali ki ortasahadaki azligi tamamlayabilsinler.Ilerde zaten press gucu yuksek Andone varken yaninda Adem iş gorur.Uzatma artik.arastir sonra yaz.4-4-2'nin kanadında Ömeri Forvetinde Ademi oynatan sen futboldan anlıyosun ben anlamıyorum![]()
Jimy cok mu tempolu sankiMuslera
Şener Donk Marcao Jimmy
Seri Nzonzi Ömer
Emre Andone Feghouli
Berke konuştukca komik duruma dusuyorsun.442 de zaten bek veya ortasaha kanatlarda oynatilir.yani hem ofans hem defans yonu olmali ki ortasahadaki azligi tamamlayabilsinler.Ilerde zaten press gucu yuksek Andone varken yaninda Adem iş gorur.Uzatma artik.arastir sonra yaz.
lan bu neyaaa cildiracamSon dakika..
Galatasaray ‘da Seri şoku...
Sarı-kırmızılıların PSG maçı yıldızı Seri dün gece gıda zehirlenmesi geçirdi. 2 ünite serum verildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in Seri ile konuştuktan sonra oynayıp oynamama konusunda son kararı verecek..
Gözler Terim’de..
Bu ne ya
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk