⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Tavlanı oynatabilir onu hesaba katmadık.

Seri oynamazsa en mantıklı kadro

--------Muslera-------
Şener-----Donk-----Marcao---------Nagatomo

---------Nzonzi-------Belhanda----
Emre-------Feghouli-----Babel
--------Andone-------

Belhanda,Babel ve Nagatomonun oynamasından bende haz etmiyorum ama eldeki en kaliteli kadro bu. Şurdan kimi oynatmasan maçı kaybetsen herkesin içine kuşku düşer acaba oynasa mıydı diye
nagatomo kadar kacak oynayan baska bir adam yoktur. ne sorumluluk aliyor ne birsey. orta demiyorum orta denemeleri zaten facia.

Lan bide bilmiş tavırlarına girmiyor mu :D Hareketlere bak :D

Adem forvette iş görürmüş hey allahım ya kimlere kaldı futbol. 4-4-2'nin forvetlerinden biri gezici press gücü yüksek olur evet ama diğer forvetin aralara kaçan defansı uyutacak pozisyon bilgisi iyi olması lazım. Ademde bunların 1 tanesi yok.

Sen kanatta Ömer ve Jimmyle oyna 4-4-2'de bak bakıyım pozisyona girebiliyor musun.
o cok begendigin babel soso kanatlardayken kac gol attin?hicbir oyuncumuz sakat degilmis,formsuz degilmis gibi davraniyosun.442 istedigim icin oyle bir kadro yazdim.Andone nin yaninda adem disinda kimi oynatacaksin?ilk once mac kadrosunda olan ve olmayan oyunculara bi bak.kimi yazacaksin andone nin yanina?veya 442 de sol kanat da omer degil de kimi yazacaksin?bu engin futbol bilginle cikar hadi bir 442 gorelim

nagatomo kadar kacak oynayan baska bir adam yoktur. ne sorumluluk aliyor ne birsey. orta demiyorum orta denemeleri zaten facia.

Nagatomodan en çok ben nefret ediyorum. Ama eldeki bu,Ömer sol bekte her maç yediriyor. En azından Japonda defansif zaafiyet yaşamıyoruz.

Malatya maçında Ömer girdi Guilherme sağ kanatta maçın yıldızı oldu.

Lan bide bilmiş tavırlarına girmiyor mu :D Hareketlere bak :D

Adem forvette iş görürmüş hey allahım ya kimlere kaldı futbol. 4-4-2'nin forvetlerinden biri gezici press gücü yüksek olur evet ama diğer forvetin aralara kaçan defansı uyutacak pozisyon bilgisi iyi olması lazım. Ademde bunların 1 tanesi yok.

Sen kanatta Ömer ve Jimmyle oyna 4-4-2'de bak bakıyım pozisyona girebiliyor musun.
Ha bu arada bizim Elmanderli,Baros lu kanatlarda engin ve emre li 442 kadromuza yetisemedin yaşin yetmedi heralde

o cok begendigin babel soso kanatlardayken kac gol attin?hicbir oyuncumuz sakat degilmis,formsuz degilmis gibi davraniyosun.442 istedigim icin oyle bir kadro yazdim.Andone nin yaninda adem disinda kimi oynatacaksin?ilk once mac kadrosunda olan ve olmayan oyunculara bi bak.kimi yazacaksin andone nin yanina?veya 442 de sol kanat da omer degil de kimi yazacaksin?bu engin futbol bilginle cikar hadi bir 442 gorelim

4-4-2'yi bende çok istiyorum ama eksikler varken tutturmak saçma.

Falcao-Lemina varken al 4-4-2 mesela fişek gibi takım olur ama şuan için gereksiz

--------Muslera-------
Şener-----Donk-----Marcao---------Nagatomo

---------Nzonzi-------Belhanda----
Emre-------Feghouli-----Babel
--------Andone-------

Şu kadroyu kime sorsan bugün çıkmasını ister. Eksikler varken 4-4-2 diye tutturmanın anlamı yok

Nagatomodan en çok ben nefret ediyorum. Ama eldeki bu,Ömer sol bekte her maç yediriyor. En azından Japonda defansif zaafiyet yaşamıyoruz.

Malatya maçında Ömer girdi Guilherme sağ kanatta maçın yıldızı oldu.
ömer orta sahada iyi oynarken hem orta sahayi bozdular hem sol beki bozdular. zaten nagatomo oynarken de sürekli oradan geliyorlardi. babel denilen herif destek vermedigi gibi hücumda pas ve sut tercihleri de facia. son yillarda gördügüm en uyumsuz, en kalitesiz sol kanat nagatomo-babel ikilisidir.

kimimn oynadığının önemi yok

iyi futbollu güzel bir galibiyet olmazsa fena söverim

Ha bu arada bizim Elmanderli,Baros lu kanatlarda engin ve emre li 442 kadromuza yetisemedin yaşin yetmedi heralde

O sene Selçukla Melo 12şer gol atmasa ertesi sene ne 4-4-2 kalırdı ne Emre-Engin. Şimdi merkezden öyle fayda alamıyoruz. Ayrıca Engin Türkiyenin en teknik futbolcularından biriydi onla Ömeri,Jimmyi kıyaslamam. Emre Çolak gençliğinin vermiş olduğu enerji ve forma hırsıyla oynuyordu şut tehlikesi vardı. Sen şimdi 31 yaşındaki Jimmy Engin gibi adam mı kovalayacak sanıyorsun ?

Ha o seneye gelmişken şuan Eboue gibi sağ bekin yok. Eboue o sene kanat gibi giriyordu içeri

Son dakika..
Galatasaray ‘da Seri şoku...
Sarı-kırmızılıların PSG maçı yıldızı Seri dün gece gıda zehirlenmesi geçirdi. 2 ünite serum verildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in Seri ile konuştuktan sonra oynayıp oynamama konusunda son kararı verecek..
Gözler Terim’de..

Bu ne ya

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Oynatir. Adam cenesi kirik adami oynatti gida zehirlenmesi neymis. Arada sıçmaya gider gelir sorun değil

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O sene Selçukla Melo 12şer gol atmasa ertesi sene ne 4-4-2 kalırdı ne Emre-Engin. Şimdi merkezden öyle fayda alamıyoruz. Ayrıca Engin Türkiyenin en teknik futbolcularından biriydi onla Ömeri,Jimmyi kıyaslamam. Emre Çolak gençliğinin vermiş olduğu enerji ve forma hırsıyla oynuyordu şut tehlikesi vardı. Sen şimdi 31 yaşındaki Jimmy Engin gibi adam mı kovalayacak sanıyorsun ?

Ha o seneye gelmişken şuan Eboue gibi sağ bekin yok. Eboue o sene kanat gibi giriyordu içeri
442 oynamanin amaci cok gol atmak ve butun oyuncularini pozisyona sokmak zaten.senin istedigin veya bekledigin sistemle gol atamiyoruz.6 haftadir gormen lazim.bu takim.acilen 442 ye donmeli"bence"kanata emre mor u koy dedin diye konu uzadi.degisen birsey yok emre mor 442 oynayamaz.eldekiler icinde 442 ye en uygun oyunculari secip koydum.

hoca hızlı oyuncuyla oynamak istemiyo bu yıl o yüzden emre anca son 10 dkda filan girer yine

442 oynamanin amaci cok gol atmak ve butun oyuncularini pozisyona sokmak zaten.senin istedigin veya bekledigin sistemle gol atamiyoruz.6 haftadir gormen lazim.bu takim.acilen 442 ye donmeli"bence"kanata emre mor u koy dedin diye konu uzadi.degisen birsey yok emre mor 442 oynayamaz.eldekiler icinde 442 ye en uygun oyunculari secip koydum.

Neyse ya uzatmaya gerek yok. Her görüşe saygım var benimde görüşüm şu eksik kadroyla oynanmaz o sistem

Geri
Üst Alt