⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

Bu takıma hızlı adam alınmadığı sürece, değil Falcao, Andone; Lewandowski gelse gol atamaz..

Çok iğrenç bir futbol. Yenersek 3 puan şans bal talih kısmet e yazar. Yenilirsek futbolcular ve hocaya. İsteyerek 3 puan alabileceğimizi sanmıyorum malesef.

pas futbolu topa sahip olma oyun stilimiz bu pozisyon bekleyen yallah liverpool izlemeye

Taylan Antalyalı denenmeli. Hala Selçuğu oynatmaya çalışıyoruz. Garip...

Kimse Bana gelipde daha ikinci yari var daha su var bu var demesin. Ne zaman keyifle bir Mac izleyecegiz. Kazansak bile bu futbol ile niye sevineyim ne icin sevineyim. Genclerbirligi deplsamaninda böyle oynuyorsak Sen ozaman Alanya, malatya, Antalya, sivas deplasmanlarida ne yapacakasin? Emre mor bu macta niye oynamaz? Sabirla maci izliyeyim diyorum Ama bir isik yok.

Hafta içinde işleyen sisteme ihanet edip kazma sol bek, iş bitiremeyen 10 numara, bitik sağ kanat ve tek santraforla puan kaybını sonuna kadar hak ettik zaten. İnanmayan adamın hırsı da olmaz. Fatih hoca devrede adamların kıçına isterse pancar motoru geçirsin, bu kadar ığıl ığıl oyunda oyuncu motive olamaz. Tam bir şeyler oluyor derken bu kaçıncı hayal kırıklığı ben sayamıyorum artık.

Babel olmasa pozisyona giremiyoruz iyi veya kötü benncil ama adam en azından pozisyonuna giriyor

Selçuk'un aldığı para zaten günahta , o parayı ona veren daha büyük günah işliyor..
Aç doyurun klüp olarak en azından Allah yardım eder takıma, toplar önümüzde falan kalır, hakem düdük çalmaz falan...

seri - selçuk (seri olmuyorsa taylan)
mariano-şener

garanti yapılması gereken değişiklikler. gol atmayı geçtim gol yiyeceğiz bunlar sahada kalırsa. sürekli yakalanmaya başladık açık sahada.

diğer değişiklik için de feghouli ya da belhanda'dan birini çıkarıp emre ya da jimmy'i almak lazım.

Ayrıca Fatih Terim gerçekten çok kötü yönetiyor. Dünya yıkılsa 60 ıncı dakika olmadan oyuncu değiştirmiyor çünkü onun prensipleri var. Selçuk ben topçu değilim diye yırtınıyor ama oyundan almıyor. Gol geliyorum diye bağırıyor yine tık yok. Hocamın geçmiş başarılarına saygımdan yutknuyorum kendimi tutuyorum.

2 sene futbol oynamadan zor bela taraftar desteğiyle şampiyon olduk.bu belhandanın olduğu bi takımin futbol oynama ihtimali yok yok yok

Geri
Üst Alt