Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim
Çok iğrenç bir futbol. Yenersek 3 puan şans bal talih kısmet e yazar. Yenilirsek futbolcular ve hocaya. İsteyerek 3 puan alabileceğimizi sanmıyorum malesef.
Diagne den özür dileyip seneye kadroya dahil edelim.Adamı günah keçisi ilan etmişiz boş yere.Takım birbiriyle anlamsız paslaşmakdan ileriyi ve ilerideki adamları düşünmüyor ki.Mal gibi 100 lerce gereksiz pas yapıyor takım.
Kimse Bana gelipde daha ikinci yari var daha su var bu var demesin. Ne zaman keyifle bir Mac izleyecegiz. Kazansak bile bu futbol ile niye sevineyim ne icin sevineyim. Genclerbirligi deplsamaninda böyle oynuyorsak Sen ozaman Alanya, malatya, Antalya, sivas deplasmanlarida ne yapacakasin? Emre mor bu macta niye oynamaz? Sabirla maci izliyeyim diyorum Ama bir isik yok.
Hafta içinde işleyen sisteme ihanet edip kazma sol bek, iş bitiremeyen 10 numara, bitik sağ kanat ve tek santraforla puan kaybını sonuna kadar hak ettik zaten. İnanmayan adamın hırsı da olmaz. Fatih hoca devrede adamların kıçına isterse pancar motoru geçirsin, bu kadar ığıl ığıl oyunda oyuncu motive olamaz. Tam bir şeyler oluyor derken bu kaçıncı hayal kırıklığı ben sayamıyorum artık.
Selçuk'un aldığı para zaten günahta , o parayı ona veren daha büyük günah işliyor..
Aç doyurun klüp olarak en azından Allah yardım eder takıma, toplar önümüzde falan kalır, hakem düdük çalmaz falan...
Ayrıca Fatih Terim gerçekten çok kötü yönetiyor. Dünya yıkılsa 60 ıncı dakika olmadan oyuncu değiştirmiyor çünkü onun prensipleri var. Selçuk ben topçu değilim diye yırtınıyor ama oyundan almıyor. Gol geliyorum diye bağırıyor yine tık yok. Hocamın geçmiş başarılarına saygımdan yutknuyorum kendimi tutuyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.