⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

En garanti beraberlik maçı. İki kötü kadronun kör dövüşü olacak. Hakemin ya da defansın hatası ile takımlar gol atarsa atar. Yoksa sabaha kadar rezil bir maç olur.

Baslıga an ıtıbarıyle gırıs yaptım dostlar sa

Fatih bey yine sasirtici kadro kurarak bizi sasirtmiyacaktir

bck forumuna girdim bir tane, adamlar anket açmışlar maç için, sıfır puan alırız diyenle 3 puan alırız diyenin oranı aynı. Tamamen umudu kesmişler artık diyebiliriz.

bck forumuna girdim bir tane, adamlar anket açmışlar maç için, sıfır puan alırız diyenle 3 puan alırız diyenin oranı aynı. Tamamen umudu kesmişler artık diyebiliriz.

Bizde de durum öyle bu maçı kimse alamaz o yüzden 2 takımda 1 puana oynuyacak

takımın genel performansına baktığımda hiç ümidim yok ama içimden skor olarak 1-3 geçiyor. :red:

Tinercilerin akıllı olanları yenilmek istiyorlar apo hiyarini kovup sergeni getirmek için geri kalan bonzai çeken tayfaysa 4 5 atarız kafasında

Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.

beraberligi kabul et bence. Yenilmekten iyidir.

Geri
Üst Alt